YARDIM,kravatlar makinede yıkanırsa şekli bozulur mu?

bilge85

RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİYN
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
2.057
9
158
Diğer
BENİM ACİL Bİ SORUM OLCAK...bugüne kadar kravatları elimde ve sabunlu suda nazikçe yıkadım,hiçbişe olmadı...ama şuan kravatların hepsini yıkamak istiyorum,öyle elimde teker teker hepsiyle nasıl uğraşıcam:(acaba diyorum,makineye atsam,deterjan koymadan,sabunla ve de narin programında ,deviri en düşükte de sıktırsam,şekilleri bozulur mu??deneyen oldu mu hiç??deneyen varsa nasıl bi sonuç aldığını yazabilir mi??:1no2:

canım ben bir kere denemiştim çok kötü olmuştu kuru temizlemeye veriyorum ben

mutlaka file yada bir kılıfın içine koy;yoksa bozuluyor.arkadasımın basına gelmişti..bende onu gördüğümden beri;kravatları akşamdan bir kovanın içine deterjan koyup bekletiyorum..ertesi gün tek tek elimde çitiliyorum.baska bir yolu olsa keşke:(((

sağolun kızlar..şimdi napim karar veremedim..aslında makinede denemek istiyorum,hem daha temiz olur hem de daha pratik...ama ya bozulursa şekilleriakannehiren iyisi ben eski yöntemimi yapim yine:gitme:

Denem-yanılma yöntemini kullan o zaman, mesela bir tane kravatı şöyle eskilerden olan rengini sevmediği gibi çamaşır filesine koyup makine de yıka bakalım nolacak

onu da düşündüm aslında..aklıma aniden eserse yaparım wallah:)önerin için sağolsengözlerimebaksanab
Denem-yanılma yöntemini kullan o zaman, mesela bir tane kravatı şöyle eskilerden olan rengini sevmediği gibi çamaşır filesine koyup makine de yıka bakalım nolacak

Back