Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu yardım koltuk takımıma bakın bi...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

gerzeli

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
80
29
004.JPG
koltuk takımıma tay tüyü kumaş yaptırmak istiyorum ama rengine karar veremiyorum fikir verirseniz sevinirim
004.JPG

Duvar perde halı bunlar ne renk onlara göre karar vermek cok daha güzel olabilir ben yeni yaptırdım indigo rengi yastıklarla renklendireceğim

ahşaplar boyanmayacak. duvar rengi de şampanya gibi, perde ve halı yeni alınacak takıma göre

ahşaplar boyanmayacak. duvar rengi de şampanya gibi, perde ve halı yeni alınacak takıma göre
ahşap boyanmayacaksa açık renk tutman daha iyi olur ama beyaza da boyatabilirsin hoş durabilir beyaz olursa koyu renk tutabilirsin mavi tonlar mesela hem huzur verici annemlerde klasik koltuklar vardı oymalı boyatıp yenilediler süper oldu

ahşap kısmı beyaza boyatacaksanız renk seçenekleriniz artar. ama bu renk kalacaksa koyu renk kumaş daha da boğar o yüzden açık pembe, pudra, açık mavi, açık eflatun olabilir. bence kumaş örneklerine bakıp karar verin. daha kolay olur. kırlentlerini çiçekli veya desenli yapın

ahşap kısmı beyaza boyatacaksanız renk seçenekleriniz artar. ama bu renk kalacaksa koyu renk kumaş daha da boğar o yüzden açık pembe, pudra, açık mavi, açık eflatun olabilir. bence kumaş örneklerine bakıp karar verin. daha kolay olur. kırlentlerini çiçekli veya desenli yapın
yorumunuz için teşekkürler önerileriniz çok güzel .kafamda fikirler oluşmaya başladı

Açık renkler tercih etmelisiniz bence ve ahşap kısımlar beyaz olsa daha iyi olur gibi geliyo. Acaba ne kadara kumaş degistiriyorlar koltuklara fiyat bilgisi alabilirmiyim bende düşünüyorum da

Biraz canlı ve soft renklere geç bence. Ahşap yerleri de çok koyu. Daha modern renkler ve koltuklar almalısın..

Zaten 1500 tl tutar olacaksa en güzeli üzerine bir miktar daha para katıp yenisini almak olur bence.

Ben aynen seninki gibikoltugumu yeni degistirdim yüzünü çok hoş oldu 1700tay tüyü acik renk tekliler çiçekli oldu kahve yeş il çiçekli istediğin renk yaptir bence değer.

X