- Konu Sahibi rose_of_vova
-
Ben birer hafta arayla koleston yoğun açıcı ile açtım sırf sarı merakım yuzumden altta garnier kızıl kahve vardı ilk açışta 1 saat beklettim dipler sarı,altlar açık,orta koyu kızılımsı bi renk oldu 1 hafta bekledim 3 gun oluyor uygulayalaı bu sefer koyu kısımlara surdum sadece 40 dk bekledim sonrada saçımın uclarını surdum 20-25 dk beklettim ama hala renkler tam değil sarı kızıl arası garip bi renk hala açıklı koyulu...üzerine ne boyasam tununculuğu yok etsem düz bi renk elde edip hemde sarıya donsem diye araştırmaktayım hala.. :44:
saç röflem çok açık renkte değil biraz daha açılsın istiyorum bu arada saç diplerimde boyanmış olacak en azından ben öyle düşünüyorum bu konuda bir bilginiz varsa yazarsanız sevinirim şididen teşekkürler
canım tekrar dene, ama bu sefer diplerine sürme sadece siyah yerlere açılana kadar bekle kontrol ederek bol şans.
cnm yine aynı boya ile ama içine busefer 1 tatlı kaşıgı oriel açıcı koy deneee..yoksa siyah saç hiç açılmas diyebilirimm ..
saçlarımın altlarınıda açtım sonunda daha homojen bir renk oldu kızlar ama turuncumsu
bunu ne renklere dönüştürebilirim üstünü boayayrak
kızıl veya kumral tonları varmı olabilecek denediğiniz??
saçlarımın altlarınıda açtım sonunda daha homojen bir renk oldu kızlar ama turuncumsu
bunu ne renklere dönüştürebilirim üstünü boayayrak
kızıl veya kumral tonları varmı olabilecek denediğiniz??
kızıl tonları kolay tutarda kumral istiyosan 7numaraları dene basta ama o turunculuk uzun süre kalıcaktırbende siyahtan koleston yogun acıcıyla 2 kez acarak acık kumrala dondum ama 1 yıl filan sürdü bu turunculugun gitmesi sürekli loreal excellence 9.1 kullandım birde igoranın turunculuk kapatıcısı varmıs denemedım ama etkılıymıs baya
Bende palette yoğun renk açıcıyla yaptım sonra üzerine palette dore sarı kullandım güzel bi renk oldu arkadaşlar
Eki Görüntüle 126668
eski ve yeni rengi böyle cnm eskisi baya koyuydu AMA BURADA GECE OLDUGU İÇİN DAHA TURUNCU VE KOYU ÇIKMIŞ
Eki Görüntüle 126668
eski ve yeni rengi böyle cnm eskisi baya koyuydu AMA BURADA GECE OLDUGU İÇİN DAHA TURUNCU VE KOYU ÇIKMIŞ
Eki Görüntüle 126668
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?