Saç Rengi ve Saç Boyama YARDIM( KOLESTON RENK AÇICI KULLANDIM SONUÇ :s

küllü bir renk olabilir sanırım

cnm yine aynı boya ile ama içine busefer 1 tatlı kaşıgı oriel açıcı koy deneee..yoksa siyah saç hiç açılmas diyebilirimm ..

saçlarımın altlarınıda açtım sonunda daha homojen bir renk oldu kızlar ama turuncumsu
bunu ne renklere dönüştürebilirim üstünü boayayrak
kızıl veya kumral tonları varmı olabilecek denediğiniz??

arkadaşlar saçlarınızı oryelle açtığınız zaman sakın diplerden başlamayın, önce saçlarınızın uçlarını oryelle boyayarak dibe doğru gidin çünki diplerimiz geldiğinde oryelle saçımız daha çabuk açılır ama saç uçlarında boya olduğu için biraz zor açılır.

Dediğim gibi ilk baş saç uçlarından başlıyarak diplere gidin.

kızıl tonları kolay tutarda kumral istiyosan 7numaraları dene basta ama o turunculuk uzun süre kalıcaktır bende siyahtan koleston yogun acıcıyla 2 kez acarak acık kumrala dondum ama 1 yıl filan sürdü bu turunculugun gitmesi sürekli loreal excellence 9.1 kullandım birde igoranın turunculuk kapatıcısı varmıs denemedım ama etkılıymıs baya

hmm teşekkürler canım... zo r olacak sanırım
kızıl tonlarından doğal birşey de olabilir

bende saçımı açmıştım.ama bana önce altlar 20 dk sonrada üst kısımları aç dediler.çünkü üstler en çabuk açılan yerlermiş.bu arada saçı çok yıpratıyor.

Bende palette yoğun renk açıcıyla yaptım sonra üzerine palette dore sarı kullandım güzel bi renk oldu arkadaşlar

eski ve yeni rengi böyle cnm eskisi baya koyuydu AMA BURADA GECE OLDUGU İÇİN DAHA TURUNCU VE KOYU ÇIKMIŞ

Son düzenleme:
Hepsi aynı aslında ama ışıktan farklı çıkmış ama bu kadar turuncu değil daha bi sarımsı ama ben daha sarı olsun istiyorum
böyle mesela yada daha açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…