- Konu Sahibi rose_of_vova
-
Ne kadar beklettin saçında?
siyah saçı yıpratmadan açmak çok zordur 20 dk çok az bi süre tavsiyem kuaföre git mutlaka saçların elinde kalır valla siyah açmak çok riskli.bide ilk siyah yere kadar sürüp yıkamadan 10 dkk önce yukarılarada sürmeliydin.ama bence kuaföre git ama güvenilir biyere
ozaman bıkmadan yeniden boyayacaksın o zamanda koyu kızıl bi renk olacak
sen onu tekrar boyayacaksın turuncumsu olacak işte ozaman sacının hepsini tekrar actıgında
açık bi zemin olacak üstünede küllü bi ren boyayıp turunculugu alacaksın
Ben eğer yoğun renk açıcıyı ilk etapta 2 defa falan kullansaydım belki bende sarıyı bulurdum ama bende senin gibi hemen yıkamıştım saçımı. Sonra gidip oriel kullanmak zorunda kaldım. Saçının ucundaki siyahlara süreceksin yeni bir paket alıp. 1 saat beklet. Uç olduğu için saçın istesede dökülemez gibime geliyor :)
Bıkmadan açacaksın. Kuaför oriel kullanır o da biraz sakat oluyor. Benim saçım çok dökülmedi ama at kılı gibi oldu maalesefYani tahminimce ancak ve ancak uzatıp kstirdiğimde kendine gelecek saçım
Maalesef röfle hakkında pek bilgim yok. Ama başlık açarsanız bilen arkadaşlar mutlaka yardım edeceklerdir.
Ben eğer yoğun renk açıcıyı ilk etapta 2 defa falan kullansaydım belki bende sarıyı bulurdum ama bende senin gibi hemen yıkamıştım saçımı. Sonra gidip oriel kullanmak zorunda kaldım. Saçının ucundaki siyahlara süreceksin yeni bir paket alıp. 1 saat beklet. Uç olduğu için saçın istesede dökülemez gibime geliyor :)
Bıkmadan açacaksın. Kuaför oriel kullanır o da biraz sakat oluyor. Benim saçım çok dökülmedi ama at kılı gibi oldu maalesefYani tahminimce ancak ve ancak uzatıp kstirdiğimde kendine gelecek saçım
ben palette açıcıyı onerırım guzel bı seklde 5 6 tona kadar acıyo.. çok yıprattıgıda soylenemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?