Saç Rengi ve Saç Boyama YARDIM( KOLESTON RENK AÇICI KULLANDIM SONUÇ :s

rose_of_vova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
723
2
0
İstanbul
arkadaşlar ,
benim saçlarım altları siyah üst tarafı doğal rengim koyu kumral gibi doğal hali işte..
koleston renk açıcı ile açmak istedim
tepesi turuncuya dek açıldı ama
altlar simsiyah hiç değişmedii
neden böyle oldu anlamadım
nasıl altları da açabilirim sizce lütfen yardımmmm??????????????

ozaman bıkmadan yeniden boyayacaksın o zamanda koyu kızıl bi renk olacak
sen onu tekrar boyayacaksın turuncumsu olacak işte ozaman sacının hepsini tekrar actıgında
açık bi zemin olacak üstünede küllü bi ren boyayıp turunculugu alacaksın

siyah saçı yıpratmadan açmak çok zordur 20 dk çok az bi süre tavsiyem kuaföre git mutlaka saçların elinde kalır valla siyah açmak çok riskli.bide ilk siyah yere kadar sürüp yıkamadan 10 dkk önce yukarılarada sürmeliydin.ama bence kuaföre git ama güvenilir biyere

haklısın annem yaptı kendim göremediğimden arkadan o yüzden sanırım aslında üst iyi oldu alt koyu
çok da beklmedim zarar görmesin diye canım sağol

üstü güzel oldu da tatlım altı iyi değil altıda aynı olursa çok iyi olur
sanırım az bekledim... sadece alta sürmem belki artık deneyeceğim
üste dokunmam

sevgiler....

merhabalar benim saçlarım röfleli 3-4 cm kadar dip boyası çıktı çok açık renkte saç cilası sürersem hem dipleri boyanmış hem de röflelerim açılmış olur mu ( ki ben röflelerimin daha açık renkte olmasını istiyorum) şimdiden teşekkürler

Ben birer hafta arayla koleston yoğun açıcı ile açtım sırf sarı merakım yuzumden altta garnier kızıl kahve vardı ilk açışta 1 saat beklettim dipler sarı,altlar açık,orta koyu kızılımsı bi renk oldu 1 hafta bekledim 3 gun oluyor uygulayalaı bu sefer koyu kısımlara surdum sadece 40 dk bekledim sonrada saçımın uclarını surdum 20-25 dk beklettim ama hala renkler tam değil sarı kızıl arası garip bi renk hala açıklı koyulu ...üzerine ne boyasam tununculuğu yok etsem düz bi renk elde edip hemde sarıya donsem diye araştırmaktayım hala.. :44:

Ben eğer yoğun renk açıcıyı ilk etapta 2 defa falan kullansaydım belki bende sarıyı bulurdum ama bende senin gibi hemen yıkamıştım saçımı. Sonra gidip oriel kullanmak zorunda kaldım. Saçının ucundaki siyahlara süreceksin yeni bir paket alıp. 1 saat beklet. Uç olduğu için saçın istesede dökülemez gibime geliyor :)
Bıkmadan açacaksın. Kuaför oriel kullanır o da biraz sakat oluyor. Benim saçım çok dökülmedi ama at kılı gibi oldu maalesef Yani tahminimce ancak ve ancak uzatıp kstirdiğimde kendine gelecek saçım

merhabalar benim saçlarım röfleli saç diplerim 3-4 cm kadar uzadı saç cilası sürsem kötü mü durur acaba

saç röflem çok açık renkte değil biraz daha açılsın istiyorum bu arada saç diplerimde boyanmış olacak en azından ben öyle düşünüyorum bu konuda bir bilginiz varsa yazarsanız sevinirim şididen teşekkürler

çok teşekkürler tatlım bence saçların zamanla düzelir ..iyi bir bakım kremi ve şampuan ile aradada kesimle

ben 20 dk bile dayanamadım sanırım biraz beklemek lazım boyalı yerler için
artk yani kuaför daha beter yaapr.. ben sarı istemiyo rum zaten kahve kızılmısı bir renk ile boyamk istiyorum sonunda..
sevgiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…