• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim kizlarrrrrrrrrrrr

Prencesx

Nasilda acitiyor su veda dediginiz.
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
535
90
53
Kizlar ya bu ebaydan yada amazondan nasil alisveris yapiliyr bilen varsa bi yardimci olsun lutfen ya.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar ya bu ebaydan yada amazondan nasil alisveris yapiliyr bilen varsa bi yardimci olsun lutfen ya.

Ebay güvenli diyorlar. İnternette üye olma işlemleri çok rahat anlatılmış. Birde gümrükten geçme sıkıntıları da olabiliyor bazen. 1 ayda filan geliyo diye biliyorum :)

Ebay güvenli diyorlar. İnternette üye olma işlemleri çok rahat anlatılmış. Birde gümrükten geçme sıkıntıları da olabiliyor bazen. 1 ayda filan geliyo diye biliyorum :)

1 ay cokmus ya. Baktm netten smdi.tesekkr edermm

Ebay'den paketlerin gelisi Turkiye'ye uzun suruyor. Fakat urunu Amerika'dan aliyorsan (biliyorsunuz ki Ebay dunyanin her yerinden satisi olan bir kurulum) Amerika'da ki bir adrese yonlendirerek zamani kisitlayabilirsin. Benim Amerika'da kullandigim bir firma var, onlarla gorus istersen senin icin satin alma islemi yapiyorlar ve kargolamasini yapiyorlar servisleri de gayet guzel. Bence konus onlarla bisey kaybetmezsin. Amazon benim bldigim kadariyla Turkiye'ye gonderim yapmiyor ama ismini verdigim firma uzerinden alisveris saglayabilirsin. Gosteral diye aratirsan bulabilirsin. ya da gosteral.com ben 2 - 3 defa kendileri uzerinden alisveris yaptim.

Back