• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım kızlar

glpak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
140
5
48
34
Kızlar öncelikle merhba benim fotoğraf ve video sorunum var çunku anlastigimz dugun yerinin de kina yerinin de anlasmali oldugu fotografcilar var bendedugun belgeselinde hepsinin olmasıni istiyorum ama karar da veremedim düğün belgeseli nasıl oluyor düğün le ayni gunde mi ben evet derken belgeselde olsun istiyorum iki ayrı fotografci var ve benm hic fikrim yok nolur yardim edin

Kızlar öncelikle merhba benim fotoğraf ve video sorunum var çunku anlastigimz dugun yerinin de kina yerinin de anlasmali oldugu fotografcilar var bendedugun belgeselinde hepsinin olmasıni istiyorum ama karar da veremedim düğün belgeseli nasıl oluyor düğün le ayni gunde mi ben evet derken belgeselde olsun istiyorum iki ayrı fotografci var ve benm hic fikrim yok nolur yardim edin

İkisini de iptal et tek bi fotoğrafçıyla anlaş bütün gün yanında olsun

ozel olmazsa dugununuzu izmir de nerede yapıyorsunuz.. benimki ocak ayinda Narlıdere de Bordo restaurant diye bir yerde oldu..
dis mekan cekimi dusunuyor musunuz ? onlari da cesme alacati da yaptirdik.

Back