• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım kızlar

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
Merhaba arkadaşlar.Sizden yardımlarınızı bekliyorum.Benim derdim tez konumla alakalı.Tez konum karikatürler üzerinde toplumsal cinsiyet açısından kadın erkek ilişkilerine bakacağım.Ama hem kadın karikatürist bakışından hemde erkek karikatürist açısından karşılaştırmalı olarak.Kadın karikatür olarak feyhan güverin bayır gülü,erkek karikatüristlerden de metin üstündağ pazar sevişgenleri var.Gel gelelim karikatür üzerine yapılmış cinsiyet rolleri çalışmaları bulamıyorum.Bulsam indiremiyorum pdf değil.Ne olur bana yardımcı olun kaynak sıkıntısı çekiyorum delirmek üzereyim.Sizin bu konularda bilginiz var mı varsa bana yardımcı olurmusunuz ne olur.Bekliyorum yardımınızı.

toplumsal cinsiyet bana neden yabancı gelmedi :ssz:

bu iki karikatüristin karikatürlerini mi bulmaya çalışıyorsunuz?
hayır onlari buldum da sadece karikaturlerde toplumsal cinsiyeti inceleyen makale tez bunları bulamadım eğer siz biliyorsabiz diye yazmak istedim bir faydasi olur belki diye.

google scholar' da arattinmi, ben simdi denedim bir kac tane yazi cikti bu konu hakkinda, pdf seklindede mevcut

Arkadaşlar siz bulduysanız burada paylaşırsanız benim için daha faydalı olacaktır.
Ya çok sıkıntı çekiyorum.Ne olur yardımcı olun arkadaşlar.

Son düzenleme:
Arkadaşlar siz bulduysanız burada paylaşırsanız benim için daha faydalı olacaktır.
Ya çok sıkıntı çekiyorum.Ne olur yardımcı olun arkadaşlar.

karikatürleri bulduysan kendin inceleyip makaleyi yazabilirsin . Güncel ve kolay bir konu . Şanslısın .

karikatürleri bulduysan kendin inceleyip makaleyi yazabilirsin . Güncel ve kolay bir konu . Şanslısın .

evet aslında kolay bir konu ama ilk defa tez yazacağım için elimde örnek olursa daha rahat yazarım diye düşündüm.
sıkımtı çektiğim tek konu bu.

Son düzenleme: