Su-Perisi Meleğim iyiki varsın... Kayıtlı Üye 5 Mart 2007 3.864 3 683 5 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Su-Perisi #1 kızlar makineye gömlekleri attım. gömleğin cebinde pilot kalem varmış. makinayı açtım gömleklerin bazı yerleri hep mürekkep olmuş. nasıl geçirebilirim mürekkep lekesini.
kızlar makineye gömlekleri attım. gömleğin cebinde pilot kalem varmış. makinayı açtım gömleklerin bazı yerleri hep mürekkep olmuş. nasıl geçirebilirim mürekkep lekesini.
Lipgloss Adige Psashe! Kayıtlı Üye 6 Ocak 2009 858 1 116 35 Diğer 5 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Su-Perisi #2 eğer hala ıslaksa çamaşırlar tekrar yıkayın çıkabilir belki.
cmrm Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2009 5.603 7 156 Diğer 5 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Su-Perisi #3 leke çıkarıcı kullanabilirsin
Su-Perisi Meleğim iyiki varsın... Kayıtlı Üye 5 Mart 2007 3.864 3 683 5 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Su-Perisi #4 Lipgloss .!.: eğer hala ıslaksa çamaşırlar tekrar yıkayın çıkabilir belki. Genişletmek için tıkla... tekrar yıkadım canım çıkmadı...
Lipgloss .!.: eğer hala ıslaksa çamaşırlar tekrar yıkayın çıkabilir belki. Genişletmek için tıkla... tekrar yıkadım canım çıkmadı...
basardim Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2010 353 0 0 Diğer 5 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Su-Perisi #5 Su-Perisi .!.: tekrar yıkadım canım çıkmadı... Genişletmek için tıkla... sen en iyisi o gomlegi at kocana gostermeden:gitme:bilmiyorum camasir suyuna birazcik suz kat boyanin ustune dök
Su-Perisi .!.: tekrar yıkadım canım çıkmadı... Genişletmek için tıkla... sen en iyisi o gomlegi at kocana gostermeden:gitme:bilmiyorum camasir suyuna birazcik suz kat boyanin ustune dök
Su-Perisi Meleğim iyiki varsın... Kayıtlı Üye 5 Mart 2007 3.864 3 683 5 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Su-Perisi #6 basardim .!.: sen en iyisi o gomlegi at kocana gostermeden:gitme:bilmiyorum camasir suyuna birazcik suz kat boyanin ustune dök Genişletmek için tıkla... canım gömleği atacam zaten sorun değilde. gömleklerle beraber mutfağın perdesinide atmıştım. perdede gitmiş anlıcağınız. off napacam ben ya
basardim .!.: sen en iyisi o gomlegi at kocana gostermeden:gitme:bilmiyorum camasir suyuna birazcik suz kat boyanin ustune dök Genişletmek için tıkla... canım gömleği atacam zaten sorun değilde. gömleklerle beraber mutfağın perdesinide atmıştım. perdede gitmiş anlıcağınız. off napacam ben ya