Saç Rengi ve Saç Boyama yardım kızlar:)))))

gamze_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
280
0
96
Ankara
slm kızlar bılen bılır:umursamaz: benım sacımm sıyahtı..koleston ultra acıcı aldım ıkı kutu bı 20 dk beklettım rengı akıttı ..ertesı gun kullu kumral surdum :ecrin_bebek: ya sımdı renk acıldı falan ama dogal olarak hafıf turuncumsu bakırımsı bı renkte yok degıl..ben bu turunculuktan tamamen kurtulmak ıcın loreal ultra acıcı kahvelerı warya onlardan kullansam nasıl olur sızce..yada kullu kumral dısında bı fıkrı olan warsa lutfen yardımcı olsunkafamçokkarıştı:içelim:

sımdı sen acıcı kullandın sıyah saclarına ne renk oldu benım saclarım da sıyah ta cesaret edemıyorum yaaaaa

canım senın ıcın resmı su an cektım ve ekledım renk bu su an..tabı ılk sefer dort dortluk olmaz ama ben 1 bucuk ay yanı okul acılıncaya kadar tam rengımı bulurum dıye dusunuyorum

Eklentiler

• $SP_A0509.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 79
birkaç boyamada kızılık ve turunculuk gider
ve turuncu ve kızıl sadece KÜLLÜ renkle yok olur

ama sıze sıyah baya bı yakısıyor nıye donmek ıstedınız kı.sımdı bende mı yapsam kı rengı sımdılıkte olsa gayet ıyı acılmıs sonucta sıyah acıyoruz.cesaret edemıyorum sence ne yapmalıyım abuk subuk bısı olmasın bende

tatlım tsk ederm.ya bılmem bı kumral kullanayım dedım begenmessm donucem tekrar..ya sıyahta sureklı boya ıstıyo yanı en azından ben yda bı boyuyodum..cok sabıt fıkırlı degılım sac konusunda degısıklık ıstedım..tam ısteddıgın renk bıkac boyamada oturur bıraz abuk subuk gezebılırsın ama belkı deger sarı sac cok yakısır kımbılır..sende bı resımkoysan daha ıyı yorum yapabılırım :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…