• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım kızlar

Esmerr89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.615
285
123
Depresyon rahatsızlığı olan veya hala depresyon tedavisi görenler var mı arkadaşlar

Daha önce geçirmiştim bir sorunuz varsa alayım.

Adın elfffff ya , yardım kızları yardım kızlaaaaaaaaaar diye okudum. Niyeyse söyleyesim geldi :-)
Depresyon batarsın çıkarsın çıkınca batmamaya çalışırsın tekrar batarsan çıkamazsın çıksan nee çıkmasan neee .

Dünyaya neden geldim diye sor kendine. Ben buraya niçin çıktım? neden çıktım? Ayaklarımla yürüdüm geldim. Çıkmışsam çıkmışımdır çıkmamışsam çıkmamışımdır. Görünen köy uzakta değildir. Çıktıkta sonradan çıkmadık mı dedik :-)

Kemal sunal izle kemal sunal iyidir.

Geçirdim depresyon

Adın elfffff ya , yardım kızları yardım kızlaaaaaaaaaar diye okudum. Niyeyse söyleyesim geldi :-)
Depresyon batarsın çıkarsın çıkınca batmamaya çalışırsın tekrar batarsan çıkamazsın çıksan nee çıkmasan neee .

Dünyaya neden geldim diye sor kendine. Ben buraya niçin çıktım? neden çıktım? Ayaklarımla yürüdüm geldim. Çıkmışsam çıkmışımdır çıkmamışsam çıkmamışımdır. Görünen köy uzakta değildir. Çıktıkta sonradan çıkmadık mı dedik :-)

Geçirdim depresyon
Hiç keyfim yoktu güldürdünüz beni :) ah ah keşke Kemal Sunal izlemeyle geçse bu illet :( Siz ilaç kullandınız mı

Hiç keyfim yoktu güldürdünüz beni :) ah ah keşke Kemal Sunal izlemeyle geçse bu illet :KK43: Siz ilaç kullandınız mı
Gülümseyin gülmek herşeyin ilacıdır :) doktor verdi bana ben bi iki gğn içtim direk bıraktım . Doktor ağır deprsyon tanısı koydu. İlaçları içtiğimde kendimi duyhusuz tepkisiz biri olarak görünce korktum. Ben tüm duyguları en uç noktada yaşayan biriyim. Bu ilaçlar beni iyi edemez dedim ama sanırım doğru olan ilaçları kullanmak. Zsman zaman düşünüyorum acaba hala kırıntısı var mı diye. Kendi kendimi iyileştirmeye çalıştım çünkü ama farkettim ki ben değişmişim. İyileştiğim şey aslında iyileşmemiş. Pozitif, korkusuz, alttan alan insan gitti yerine hep kötü düşünen herşeyden korkan endişe duyan tahammülsüz ve en ufak şeye sinirlenen biri geldi. Yerini panik ataklar ritim bozuklukları ve astım aldı. Tedavini gör. Sabret..

Gülümseyin gülmek herşeyin ilacıdır :) doktor verdi bana ben bi iki gğn içtim direk bıraktım . Doktor ağır deprsyon tanısı koydu. İlaçları içtiğimde kendimi duyhusuz tepkisiz biri olarak görünce korktum. Ben tüm duyguları en uç noktada yaşayan biriyim. Bu ilaçlar beni iyi edemez dedim ama sanırım doğru olan ilaçları kullanmak. Zsman zaman düşünüyorum acaba hala kırıntısı var mı diye. Kendi kendimi iyileştirmeye çalıştım çünkü ama farkettim ki ben değişmişim. İyileştiğim şey aslında iyileşmemiş. Pozitif, korkusuz, alttan alan insan gitti yerine hep kötü düşünen herşeyden korkan endişe duyan tahammülsüz ve en ufak şeye sinirlenen biri geldi. Yerini panik ataklar ritim bozuklukları ve astım aldı. Tedavini gör. Sabret..
Banada ağır depresyon dedi ama ben ilaçları bırakmaya cesaret edemem bir kaç ay öncesine yani bu hastalıkla tanıştığım ilk aylara dönmek yerine ölmeyi tercih ederim :(

Banada ağır depresyon dedi ama ben ilaçları bırakmaya cesaret edemem bir kaç ay öncesine yani bu hastalıkla tanıştığım ilk aylara dönmek yerine ölmeyi tercih ederim :KK43:
Yok sakın bırakma zaten . Ama ilaçları alırken kendini dışarıdan uzak tutma. Bişeylerle meşgul ol oyala kendini . Ve herşeye gülmeye çalış. Gülümsemek insana mutluluk hormonu salgılıyor. Hep gül herşeye gül. İlaç içerken bile gülümse

Yok sakın bırakma zaten . Ama ilaçları alırken kendini dışarıdan uzak tutma. Bişeylerle meşgul ol oyala kendini . Ve herşeye gülmeye çalış. Gülümsemek insana mutluluk hormonu salgılıyor. Hep gül herşeye gül. İlaç içerken bile gülümse
O kadar illet bir hastalık ki içimden ne gülmek geliyor ne de bir şeyle ugrasmak zorlasamda yapamıyorum ama yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum hiç halim olmasada korkuyorum bu isteksizlik yaşamın anlamsız boş gelmesi hep böyle mi yasiycam ben ya bu duygular hiç geçmesse :(

O kadar illet bir hastalık ki içimden ne gülmek geliyor ne de bir şeyle ugrasmak zorlasamda yapamıyorum ama yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum hiç halim olmasada korkuyorum bu isteksizlik yaşamın anlamsız boş gelmesi hep böyle mi yasiycam ben ya bu duygular hiç geçmesse :KK43:
Geçecektir elbet psikoloğa gidip konuş sadece psikiyatristle işi itirme. Tek başına ilaç işe yaramaz

Geçirdim depresyon
Aynı şekilde okudum desem inanır mısın tıkladıktan sonra sayfa yenileyince fark ettim doğrusunu ben mi yanıldım acaba dedim

Ben psikologa gitmistim 600 soruluk falan bir test yaptı sonucunda kronik depresyon cikti yani 2 yildir var olan ve surecek olan depresyonmus kronik astim falan gibi yani
Ilac kullanıyormusunz peki kronik depresyon major depresyona göre daha hafif seyrediyormus doktorum öyle soylemişti

Ilac kullanıyormusunz peki kronik depresyon major depresyona göre daha hafif seyrediyormus doktorum öyle soylemişti
Kullaniyordum sonra sehir degisikligi yapinca gidemedim doktora kaldi oyle kendi kendime asmaya calisiyorum

depresyon aslında bizler için birer alarm gibidir.. aslında bize kalk kendine gel artık dıye uyarıyor.. aslında içimizdeki çocuğun hastalanması da denebillir. çocuk yanınızı güçlendirin :D

Back