- Konu Sahibi montesorri
Kizlar yardim edin.tango hesap actim ama sevmedim.nasil hesabimi silebilirim.biraz arastirdim yapamadim.bilenler yardim edin ne olur.tesekkurler simdiden.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac saattir ugrasiyorum bulamadimOranın munesi kazeni yok mu..silin beni de onlara..
o değilde başlığı çözebildin mi sübliminal mesaj var müşteri toplayan pazarlama dehası mağaza çalışanı modeliOranın munesi kazeni yok mu..silin beni de onlara..
İlk izlenımımı yazdım yukarı..dırek o nıyetle daldım konuyao değilde başlığı çözebildin mi sübliminal mesaj var müşteri toplayan pazarlama dehası mağaza çalışanı modeli
Hesap silinmiyormus oyle.sadece telefondan kalkar bu yontemle.tesekkurler yine detango isaretinin üzerine basılı tut elini çöp kutusu çıkcak oraya sürükle işareti uygulamayı silmek istediğinizden emin misiniz diyecek evet diyeceksin,ya da d,rekt uygulama yöneticilerine gir telefondan program ekle kaldır hanesine gir ve silmek istediğin programı sil..
edit:ilki dokunmatik için geçerli ikinci söylediğim hem dokunmatik hem klavyeli telefonlar için geçerli..
Konuyu acinca farkettim. :)) kotu niyetim yoktu :))İlk izlenımımı yazdım yukarı..dırek o nıyetle daldım konuya
Bu tanga tele ındırılen bı uygulamamı..bende bi sıte sandım..munesıne soyle dıyorum saf safo değilde başlığı çözebildin mi sübliminal mesaj var müşteri toplayan pazarlama dehası mağaza çalışanı modeli
Tobe :)Evet baslığı okuyunca tangalı biriyle yattın sandım
telefondan silinecek zaten ülkeden silmek istiyorsan tubitaka gidecen artık bacımHesap silinmiyormus oyle.sadece telefondan kalkar bu yontemle.tesekkurler yine de
Telefon uygulamasi.goruntulu konusma mesajlasma varmis.aslinda iyi bisi ama yorumlarda cok iyi bahsetmemisler bende silmek istedim.Bu tanga tele ındırılen bı uygulamamı..bende bi sıte sandım..munesıne soyle dıyorum saf saf
yemnle konu açıldı 3 yorum yaptım 8 dakika sonra idrak ettimBu tanga tele ındırılen bı uygulamamı..bende bi sıte sandım..munesıne soyle dıyorum saf saf
Elele verip delete yaparsak belki sileriz..telefondan silinecek zaten ülkeden silmek istiyorsan tubitaka gidecen artık bacım
Bılmedıgım seyı senden daha ıyı anlamışım..gıt bı kayfe iç..akıl bulandırma ordan hahahhavalla daha yeni anladım tangonun vebsitesine gir oturumunu aç yazdığın isimle şifreyle ordan da üyelik sile gir