• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım kizlar!tango hesap nasil silinir?

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
Kizlar yardim edin.tango hesap actim ama sevmedim.nasil hesabimi silebilirim.biraz arastirdim yapamadim.bilenler yardim edin ne olur.tesekkurler simdiden.

tango isaretinin üzerine basılı tut elini çöp kutusu çıkcak oraya sürükle işareti uygulamayı silmek istediğinizden emin misiniz diyecek evet diyeceksin,ya da d,rekt uygulama yöneticilerine gir telefondan program ekle kaldır hanesine gir ve silmek istediğin programı sil..
edit:ilki dokunmatik için geçerli ikinci söylediğim hem dokunmatik hem klavyeli telefonlar için geçerli..

Evet baslığı okuyunca tangalı biriyle yattın sandım

tango isaretinin üzerine basılı tut elini çöp kutusu çıkcak oraya sürükle işareti uygulamayı silmek istediğinizden emin misiniz diyecek evet diyeceksin,ya da d,rekt uygulama yöneticilerine gir telefondan program ekle kaldır hanesine gir ve silmek istediğin programı sil..
edit:ilki dokunmatik için geçerli ikinci söylediğim hem dokunmatik hem klavyeli telefonlar için geçerli..
Hesap silinmiyormus oyle.sadece telefondan kalkar bu yontemle.tesekkurler yine de

valla daha yeni anladım tangonun vebsitesine gir oturumunu aç yazdığın isimle şifreyle ordan da üyelik sile gir ;)

Back