kristal meşe ya da milas meşe yaptırırım senin yerinde olsam.
Canım ben modern meşe demedim milas meşe dedim.dediğin gibi modern meşe gri olduğu için salonu daha da soğuk gösterir diye ben o renkleri tercih etmezdim.biraz daha ahşaba kaçan renkleri öneririm,eşyaların gri diye parkeni de gri yapma bence, çok soğuk durur yoksaKristal Meseyi bende dusundum ama cok kafam karisti en sonunda kararsiz kaldim..
Ama modern mese acik gri dosetirsem cok sicak bi duvar rengi secmem gerektigini dusunuyorum
Ama kafam cok karisk oylamalari ve yorumlari cok dikkate alip ole karar vericem
Canım ben modern meşe demedim milas meşe dedim.dediğin gibi modern meşe gri olduğu için salonu daha da soğuk gösterir diye ben o renkleri tercih etmezdim.biraz daha ahşaba kaçan renkleri öneririm,eşyaların gri diye parkeni de gri yapma bence, çok soğuk durur yoksa
bence milas meşe güzel olur
İstanbuldaysanız eğer Mahmutbey de ki Serilen yer kaplamalarına gitmenizi öneririm .Sitesi var inceleyebilirsiniz. 5 yıl orda çalıştım , ayrılalı 6 ay oldu. bu renklerin hepsini ezbere biliyorum Çamsan markası.
Alman marka Classen modellerine de bakmanızı öneririm çok hoş parkeler var gerçekten. gittiğinizde orda size yardımcı olacaklardır. Normalde toptancılar , perakende satışları yok ancak oraya gidip nakit ya da kredi kartı ile ödeme yaptığınızda ürünü istediğiniz miktarda alabiliyosunuz.
Milas meşe
Modern meşe kesinlikle. Abimler yiğenimin odasına döşettirdi. Çok ferah gösteriyor evi.
bende cok kararsızım ya mılas mese asos arasındayım kapılarım kırem evım krem bu programı nasıl yaptınız
EV ALDIN MI CANIM,BİR ARA BAKIYORDUN?
BEN KREM PARKE SEVİYORUM.
EN YAKINI EN BAŞTAKİ GİBİ.
Sitesini onerebilecegini yazmissiniz seve seve bakmak isterim cnm sitesine..
Camsan parkelam klasikdeki laminantlar resimdeki gibimi oluyor acaba dösendiginde vir fark olmuyor dimi?
Tsk edrm
Cok tsk ederm
Sagolun kizlar