Yardım Kızlar!!! Sizce Hangisi Uygun?? (RESIMLI)

Hangisi Daha Uyumlu Kizlar?

• Modern Meşe!

OY: 14 41,2%
  • Naturel Kayın!

OY: 1 2,9%
  • Sonsuz Lareks!

OY: 0 0,0%
  • Lareks Nigra!

OY: 2 5,9%
  • Kristal Meşe

• Ladin!

• Kaşmir Teak!

• Gümüş Meşe!

• Fildişi Lareks!

• Elegant Meşe!

• Beyaz Meşe!

OY: 3 8,8%
  • Antik Meşe!

• Truva Meşe!

• Bergama Meşe

• Milas Meşe!

OY: 4 11,8%
  • Asos Meşe!

• Ankete Katılan
    34

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
Sagolun kizlar. Kararimizi Assos Meşeden yana verdik hepinize tsk ederim desteginiz icin.

Son düzenleme:
kristal meşe ya da milas meşe yaptırırım senin yerinde olsam.

Kristal Meseyi bende dusundum ama cok kafam karisti en sonunda kararsiz kaldim..

Ama modern mese acik gri dosetirsem cok sicak bi duvar rengi secmem gerektigini dusunuyorum

Ama kafam cok karisk oylamalari ve yorumlari cok dikkate alip ole karar vericem

asos meşe nin bir açığı var ya tam adını bulamadım, ben ondan kullanıyorum. modern meşe olabilir belki resimden tam çözemedim.
yani açık gri diyeyim, temizliğinden çok memnunum, hem toz hem kıl tüy belli etmiyor. duvar rengi olarak da roma grisi seçtim. çok yakıştı bence

Canım ben modern meşe demedim milas meşe dedim.dediğin gibi modern meşe gri olduğu için salonu daha da soğuk gösterir diye ben o renkleri tercih etmezdim.biraz daha ahşaba kaçan renkleri öneririm,eşyaların gri diye parkeni de gri yapma bence, çok soğuk durur yoksa

bence milas meşe güzel olur

Acaba dosenince nasil durur kizlar milas meşe cok merak ettm..

Söle bi resmlere bakinca aha işe budur diye bilecegim birsey yok cnm o yuzden anket yaptm hayirlisi cnm hepsini dikkate alicam cnm sagolun

Kizlar Koltugumun Ayaklari Koyu Ceviz ve Koltugum oturma kısminin altinda koyu ceviz renginde deri bir şerit var bilginiz olsun istedim kizlar.

İstanbuldaysanız eğer Mahmutbey de ki Serilen yer kaplamalarına gitmenizi öneririm .Sitesi var inceleyebilirsiniz. 5 yıl orda çalıştım , ayrılalı 6 ay oldu. bu renklerin hepsini ezbere biliyorum Çamsan markası.
Alman marka Classen modellerine de bakmanızı öneririm çok hoş parkeler var gerçekten. gittiğinizde orda size yardımcı olacaklardır. Normalde toptancılar , perakende satışları yok ancak oraya gidip nakit ya da kredi kartı ile ödeme yaptığınızda ürünü istediğiniz miktarda alabiliyosunuz.

Modern meşe kesinlikle. Abimler yiğenimin odasına döşettirdi. Çok ferah gösteriyor evi.

Sitesini onerebilecegini yazmissiniz seve seve bakmak isterim cnm sitesine..

Camsan parkelam klasikdeki laminantlar resimdeki gibimi oluyor acaba dösendiginde vir fark olmuyor dimi?

Tsk edrm

Modern meşe kesinlikle. Abimler yiğenimin odasına döşettirdi. Çok ferah gösteriyor evi.

Cok tsk ederm

Sagolun kizlar

Kizlar kafam cok karisk odad soguk hava esintiside istemiyorum uysunda istiyorum

EV ALDIN MI CANIM,BİR ARA BAKIYORDUN?

BEN KREM PARKE SEVİYORUM.
EN YAKINI EN BAŞTAKİ GİBİ.

bende cok kararsızım ya mılas mese asos arasındayım kapılarım kırem evım krem bu programı nasıl yaptınız

Telefondan yaptm cnm picart die programla cnm google playden indirdm

EV ALDIN MI CANIM,BİR ARA BAKIYORDUN?

BEN KREM PARKE SEVİYORUM.
EN YAKINI EN BAŞTAKİ GİBİ.

Bzim hala baslanmadi cnm bi turlu mutahit yuzunden suanda oturdugum daireye yaptrcam bn cnm

Sitesini onerebilecegini yazmissiniz seve seve bakmak isterim cnm sitesine..

Camsan parkelam klasikdeki laminantlar resimdeki gibimi oluyor acaba dösendiginde vir fark olmuyor dimi?

Tsk edrm

Cok tsk ederm

Sagolun kizlar

Yeni gordum kusura bakmayin
Evet cok fark etmiyor resimdeki ile. Ancak yine de gidip gormenizi oneririm. Gelip gorerek fikir degistirenler de oluyordu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…