• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yardim kizlar ovu testi hakkinda

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

D e f n e

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
4.641
7.610
158
İyi geceler kizlar. Ben duzenli olarak ovu testine basladim buay. Gecen ay duzensiz yaptigim icin anlamadim birsey. Simdi 12. Gunde basladim 8saat arayla sabah aksam yaptim 12.gun sim silik ,13. Gun biraz belirginlesti 14.gun yani bugun sabah ilk idrari 7gibi yaptim test denemeden, oglen 11bucukta 2. İdrarla denedigim test koyu cikti ama hic sivi almamistim.ayni gunun aksamina yaptigim iki testte sabahkinden bir tik acik cikiyor. Normalde ben yumurta catlamasini agrili birsekilde hissediyordum eger catladida ondan dususe geciyorsa agrim neden olmadi:KK64: foto yukledim bakarmisiniz lutfen. Yada catlatamadida inisemi gectiki :KK12:

Eklentiler

• IMG_20171028_224028_430.jpg
    IMG_20171028_224028_430.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 102
Her ay yumurtlama olmayabiliyor canım.

İyi geceler kizlar. Ben duzenli olarak ovu testine basladim buay. Gecen ay duzensiz yaptigim icin anlamadim birsey. Simdi 12. Gunde basladim 8saat arayla sabah aksam yaptim 12.gun sim silik ,13. Gun biraz belirginlesti 14.gun yani bugun sabah ilk idrari 7gibi yaptim test denemeden, oglen 11bucukta 2. İdrarla denedigim test koyu cikti ama hic sivi almamistim.ayni gunun aksamina yaptigim iki testte sabahkinden bir tik acik cikiyor. Normalde ben yumurta catlamasini agrili birsekilde hissediyordum eger catladida ondan dususe geciyorsa agrim neden olmadi:KK64: foto yukledim bakarmisiniz lutfen. Yada catlatamadida inisemi gectiki :KK12:
CNım devam et bence Daha koyulaşacak sanki yumurtlama günü gelmeden inişli çıkışlı olabiliyo

CNım devam et bence Daha koyulaşacak sanki yumurtlama günü gelmeden inişli çıkışlı olabiliyo
Oylemi dersin korkuyorum kiste donusecek diye :( tesellim geceden kalma idrarla yapmis olmam yani sabah birkez wcye ciktim geri uyudum 11bucukta yaptim testi ama hic su fln icmemistim

Oylemi dersin korkuyorum kiste donusecek diye :KK43: tesellim geceden kalma idrarla yapmis olmam yani sabah birkez wcye ciktim geri uyudum 11bucukta yaptim testi ama hic su fln icmemistim
Sen saat 1gibi yap hergün bence günde bi kez yeter yakaladığın an hergün degerlendir

Sen saat 1gibi yap hergün bence günde bi kez yeter yakaladığın an hergün degerlendir
Pik durumunda degil dimi daha? Yarin dedigin saatlerde yapicam yine bakalim ne cikacak. Eger siliklesiyorsa catlamadi demek:( eskiden ne guzel agri akinti ile gununu belirliyordum. Son aylarda sadece siddetli agrim oluyordu buay iyice karisti

Ben sana bi örnek atayım bak 1969 koyulaşma. 1976 pik gün aşırı değerlendirdik bu ay çok şükür nasıp oldu canım

Eklentiler

• IMG_1969.PNG
    IMG_1969.PNG
    134,3 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_1976.PNG
    IMG_1976.PNG
    129 KB · Görüntüleme: 107
Yok canım alttaki pil t çizgisi c den koyu olduğunda pik yapiyo ama biz ilk kötülüğü yakaladığımızı değerlendik pik günü eşim yoktu bide silikleştigi günü yanı ertesi günü değerlendirdik hangisinde nasip etti rabbim bilemem

Yok canım alttaki pil t çizgisi c den koyu olduğunda pik yapiyo ama biz ilk kötülüğü yakaladığımızı değerlendik pik günü eşim yoktu bide silikleştigi günü yanı ertesi günü değerlendirdik hangisinde nasip etti rabbim bilemem
Gozun aydin olsun sagsalim kucagina almayi nasip etsin rabbim. Cok sordum kusura bakma canim eger yarin yapacagim testte siliklesme olursa catladimi demek yoksa catlamadanda inise gecermi lh? Yani dusunuyorum aksam yaptigim testlerin arasinda 3saat aravar dususe gecse sonradan yaptigim iyice acik cikardi ama ayni cikti

Ne demek canım sor tabi çatladıgın da çok çok silik oluyo sen adetler düzenlimi pko var mı

Benimde bu gün çift çizgi 15. Gün belki ağrın olmamıştır olabilir ben bi ay hissettiysem öbür ay hissetmiyorum sen değerlendir

Benimde bu gün çift çizgi 15. Gün belki ağrın olmamıştır olabilir ben bi ay hissettiysem öbür ay hissetmiyorum sen değerlendir
Kendimi bildim bileli 12.gun karnim davul gibi siser gaz sancisi asiri akinti ve catladigi gun siddetli agrim olur. Degerlendiricem tabi hatta denemeler baslamisti bile sadece teste takildi kafam

Kafayi bozdum su testle fazla olmasida kotu sanirim :) birkac saatlik idrarla simdi yaptim aninda ve hepsinden koyu bir cizgi yakaladim. Sanirim yukselmege devam ediyor gibi :)

Malesef cagirnadi catlar 2-3gune dedi duzenli iliski onerdi yolladi en koyu cikan test bile silik bence pik durumu daha koyu olmuyormu ?

Aynen ikisi birebir aynı koyulukta oluyor

Back