yardım kızlar orjinal mi bu parfüm

darned

Bir kuş gelse yüreğimin ucuna konsa
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
4.158
2.086
448
Merhaba kızlar bir sorum olacak bu parfüm sizce orjinalmi kokusu acayip kalıcı ama çözemedim bir türlü 2 saat önce sıktım bi fıs hala kokuyor. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

lacostenin en çok sevdiğim kokusu nerden aldın ki orijinal mi diye merak ediyorsun:44rjinal parfümlerde yağ oranı yüksek alkol oranı yok denecek kadar azdır diye duymuştum kullanmadan önce ağız kısmına parmağını sürünce elin yağlanırsa orijinaldir

şişedeki seri numarası ile kutusundakı seri numarası aynı olacak diye duymuştum. ama emin degılım

baktım ama o şekilde anlayamadım canım hediye geldi ben almadım
kokusu filan kalıcı bide peçete testi diuorlar onu yaptım leke filan kalmadı
hani kapağından filan anlayanalr oluyo burda o yuzden her sekıl resmını cekıp yukledım

nasıl alan kişiden jokercim :26:
Hediye imiş ya, alan kişinin maddi durumu, yakınlık durumunuz, orijinal ürünlere gösterdiği hassasiyet falan bakımından orijinal mi çakma mı almış çıkartmıştım ben olsam çoktan.

Hediye imiş ya, alan kişinin maddi durumu, yakınlık durumunuz, orijinal ürünlere gösterdiği hassasiyet falan bakımından orijinal mi çakma mı almış çıkartmıştım ben olsam çoktan.

ordan yola çıkamayız ama çıkarsakta gümrükte takılırız yurtdışından getirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…