- 2 Ağustos 2009
- 4.158
- 2.086
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lacostenin en çok sevdiğim kokusu nerden aldın ki orijinal mi diye merak ediyorsun:44rjinal parfümlerde yağ oranı yüksek alkol oranı yok denecek kadar azdır diye duymuştum kullanmadan önce ağız kısmına parmağını sürünce elin yağlanırsa orijinaldir
Merhaba kızlar bir sorum olacak bu parfüm sizce orjinalmi kokusu acayip kalıcı ama çözemedim bir türlü 2 saat önce sıktım bi fıs hala kokuyor. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Eki Görüntüle 1161165 Eki Görüntüle 1161166 Eki Görüntüle 1161167 Eki Görüntüle 1161168 Eki Görüntüle 1161169 Eki Görüntüle 1161170
alan kişiden ayırt edilir aslında
Hediye imiş ya, alan kişinin maddi durumu, yakınlık durumunuz, orijinal ürünlere gösterdiği hassasiyet falan bakımından orijinal mi çakma mı almış çıkartmıştım ben olsam çoktan.nasıl alan kişiden jokercim :26:
Hediye imiş ya, alan kişinin maddi durumu, yakınlık durumunuz, orijinal ürünlere gösterdiği hassasiyet falan bakımından orijinal mi çakma mı almış çıkartmıştım ben olsam çoktan.
http://checkcosmetic.net/
bu siteden parfümün sahte mi değil mi öğrenebilirsin
şişenin altındaki numarayı girip kayıtlı mı değil mi öğren
orjinal gibi duruyor
orjinalmiş yuppiii teşekkürler kızlarrrrr :119::119: