E Elifpinar Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2013 1.014 26 38 Bartın 12 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifpinar #1 Kızlar benım tahlılde 90.56 cıktı doktor gebelik lehıne dedı ama nette arastırıyorum bulamıyorum ama 10 ustunde olmalı yazıyorr ama hangı deger anlamadım
Kızlar benım tahlılde 90.56 cıktı doktor gebelik lehıne dedı ama nette arastırıyorum bulamıyorum ama 10 ustunde olmalı yazıyorr ama hangı deger anlamadım
Angy7 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2013 331 20 118 35 12 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifpinar #2 Elifpinar .!.: Kızlar benım tahlılde 90.56 cıktı doktor gebelik lehıne dedı ama nette arastırıyorum bulamıyorum ama 10 ustunde olmalı yazıyorr ama hangı deger anlamadım Genişletmek için tıkla... arkadasimda 34.6 cikmisdi su an 8 haftalik gebe .. bence sevine bilirsingeliyo seninki
Elifpinar .!.: Kızlar benım tahlılde 90.56 cıktı doktor gebelik lehıne dedı ama nette arastırıyorum bulamıyorum ama 10 ustunde olmalı yazıyorr ama hangı deger anlamadım Genişletmek için tıkla... arkadasimda 34.6 cikmisdi su an 8 haftalik gebe .. bence sevine bilirsingeliyo seninki
E Elifpinar Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2013 1.014 26 38 Bartın 12 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifpinar #3 Angy7 .!.: arkadasimda 34.6 cikmisdi su an 8 haftalik gebe .. bence sevine bilirsingeliyo seninki Genişletmek için tıkla... Doktorumda gebelik lehıne dedı ama yınede temkınli konustu canım tedırgın oldum cevap verdgn için tsk ederım cok sagol allahım herkese basıp etsın inş herkese dua edıcem
Angy7 .!.: arkadasimda 34.6 cikmisdi su an 8 haftalik gebe .. bence sevine bilirsingeliyo seninki Genişletmek için tıkla... Doktorumda gebelik lehıne dedı ama yınede temkınli konustu canım tedırgın oldum cevap verdgn için tsk ederım cok sagol allahım herkese basıp etsın inş herkese dua edıcem