• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri yardım kızlar dalgalı saçlarım olsun istiyorum bilgisi olanlar baksın

• Konu Sahibi Konu Sahibi IVIRZIVIR_00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
I

IVIRZIVIR_00

Ziyaretçi
dün disco kralında atiye deniz vardı saçları çok şekerdiya ben genelde hep maşa yaparım dalgalı saç bende daha güzel gidiyor ve bunu kalıcı olsun istiyorum ne yapmam gerek resimini ekliyorum burada atiye denizin saçı permamı yoksa su dalgasımı bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim kızlar ve bu perma ve su dalgasının zararı neler ve sizce hangisi daha güzel???

ve ben saçımı hiç boyatmadım hiç bir kimyasal madde yok ve sizce yapıtırayımmı yaptırmayayyım kalıcı dalga saçı?ve bonus gibi istemiyorum iri dalgalar istiyorum yorumlarınızı bekliyorum kızlar?
http://i369.photobucket.com/albums/oo136/By_mett/atiyedenizdarbuka.jpg
Atiye Deniz's Photos - Atiye. | Facebook
burada fazla kabarık olmuş böyle istemiyorum yukarıdaki resimlerdeki güzel bilgisi olanlar bekliyorum yorumlarıkaydirigubbakcemile4
Fotos de Atiye Deniz - Salla. | Facebook

son iki resim yanlışlıkla eklendiya ilk resimi soruyorum k.b.

ilk fotoda gerçekten gzel saçları ama ne uygulanmıştır bilemiycem benimde buna benzer dalgalı kıvırcık arası saçlrım var bende nasıl şekil vericem onu bilemiyorum işte

ya kizlar bnm saclarim dalgali kivircik...ama ben duzenli buklelerim olsun istiyorum duzensiz cunki benimkiler...acaba mumkunmu kivircikken boyle kalici dalga yaptirmak oluyormu yani??bi yardim ederseniz sevinicem..:34:

Back