• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim kizlar civan percemi

Canem86

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
33
4
18
Konya
Kizlar civan percemi sizi kac gunde sokturdu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar civan percemi sizi kac gunde sokturdu

çok etkiliymiş 2-3 günde söktürüyormuşta tadı felaket. satan aktar içemeyebilirsiniz demişti içerim içerim dedim ne kadarr kötü olacak ki? öyle böyle değil ya. zehir içtim sandım.. zar zor 1 yudum yuttum o da etki edermi tabi bilemem.. ama içebilirsen etkili..

Canim ben iki gundur gunde 3 bardak iciyorum azar azar icince icilmiyor ama bi dikiste icince gidiyor allah sifar eder hepimize insallah sen kac gundur iciyorsun

[ı]bende civanperçemini içebilenlere soruyorum.. Nasıl içiyorsunuz ya? Bal falan mı katıyorsunuz? öyle tat olamaz çok sert mideyi yakıyor.. Garip bişi... Yani düzenli içenler varmış kür şeklinde bi tarif yazın belki farklı birşeyler yapıyorsunuzdur?[/ı]

Canim ben iki gundur gunde 3 bardak iciyorum azar azar icince icilmiyor ama bi dikiste icince gidiyor allah sifar eder hepimize insallah sen kac gundur iciyorsun

Yok canım şuanda içmiyorum da 2 ay önce benim 7 gün gelmedi.. o zaman içeyim dedim içemedim hiç. sonra geldi kendisi.. :1: peki ne kadar atıyorsun ottan? yani ben mi çok koydum ki?? benimki böyle dalı olan ucunda çiçeği olan kuru bir bitki. her yeri mi ekleniyor mu? yanliş mı yaptım ki

Canim benim
Aldigim
Kurutulmusu daliyla cicegiyle kurutulmus sekli,cay degil yani bi su bardagina bir tatli kasigi koyuyorum on dk demlendirip iciyorum aktar oyle kullanmami soyledi

Canim benim
Aldigim
Kurutulmusu daliyla cicegiyle kurutulmus sekli,cay degil yani bi su bardagina bir tatli kasigi koyuyorum on dk demlendirip iciyorum aktar oyle kullanmami soyledi

ben fazla koydum demekki:1::1::1::1::1: tamam cnım öyle denerim bende sağol

Azar azar icme bi dikiste ic oyle yapmazsan icemezsin

Kızlar geçen sene bende kullandım onu günde 2defa ama bi faydasını görmedim.birde içine bal koyarsanız içilebilir durumda oluyor

evet biriside biraz soğuğa yakın olsun daha kolay içilir tek dikişte diye yazmış.. artık yine öyle gecikme olursa öyle yapayım bende..

İnsallah bende ise yarar canim ya patlama derecesindeyin artik

Kizlar adet oldum:))daha onceki adrtlerimin ilk gununde adet sancisi icin gunde 4 agri kesici iciyordum
Yoksa ayakta durmam
İmkansizdi ama simdi dayanabilecrgim
Sekilde fazla rahatsiz etmeyen az bi agrim varr mukkeml biseysin sen civanim:)

Back