• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardım kızlar bu rengi nasıl elde ederim amber bal??

turkuaz7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
217
5
116
kızlar lorealin sayfasında Casting Crème Gloss 734 amber bal diye bir renk var ancak türkiyede satışı yokmuş, bu tonu elde etmek için hangi renkleri karıştırabilirim fikri olan var mı? loreal 730 bal köpüğü ile bişeyler karışsa olur diye düşünüyorum ama bulamadım diğerini..

benim şuanki saçım baya açık resim ekleyemiyorum yeni olduğum için ama şöyle söyliym içinde hafif bakırlık da olan küllü sarı.. amber balın kutudaki resmini elde etmek istiyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirm:)

kızlar lorealin sayfasında Casting Crème Gloss 734 amber bal diye bir renk var ancak türkiyede satışı yokmuş, bu tonu elde etmek için hangi renkleri karıştırabilirim fikri olan var mı? loreal 730 bal köpüğü ile bişeyler karışsa olur diye düşünüyorum ama bulamadım diğerini..

benim şuanki saçım baya açık resim ekleyemiyorum yeni olduğum için ama şöyle söyliym içinde hafif bakırlık da olan küllü sarı.. amber balın kutudaki resmini elde etmek istiyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirm:)

cnm benim msjımı alıntı ile cvpla açılan sayfada üstte gülen suratın yanında eklentiler butonu var ataç şeklinde resmi pc ne yükleyip bu butonla sayfaya yükleyebilirsin umarım yardımcı olmuşumdur :)

kızlar ben de aynı şeyi arıyorum amber balın türkiyede satışı yokmuş ::43: bu rengi nasıl elde edebilirim acaba??lütfen yardım edin :5:

Back