• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim..kist mi ? bagirsak mi?

Kist mi ? yoksa; bagirsaktan bi sorun mu?

• ?

OY: 0 0,0%
  • ?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

Saheste12

Mutlu olmayi seciyorum
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
2
6
1
47
Meraba yeniyim.40 yasindayim.3 cocugum var. bir sorum var yardimci olursaniz cokk sevinirim.. bir yila yakindir sol alt karnimda , göbek deliginin 4 parmak kadar alti sola dogru sanki kitle varmis gibi bir his veriyor. arasira igne batar gibi bir ufak sancilar geliyor. nerdeyse karnimin her yerinde gaz sıkısmasi gibi agrilar oluyor. geziyo sanki agri. bazen belime dogru.. karnim cok üsüyo sanki. gecen hafta dr gittim 3 günlük gaita testi istedi bugün verdim., sonuc yarin cikacak.. ama pazar günü agrim fazöa olunca hastaneye gittim kan ve idrar testi aldi.."kan'a göre ya kadina ve ya bagirsak kontrolüne gönderecwgim "dedi dr.. sonra jinekologa yönlendurdi.. kadin "kist var dedi 3cm. lik".. bir kist böyle agri yapar mi merak ediyorum.. gaita testinde gizli kan cikarsa dr acil koloskopiye gönderirim dedi.. acaba bagirsaktami sorun yoksa kadin dr dedigi kistte mi.ayrica uzak olsun aile büyüklerinde bagirsak kanseri var... kafam cok karisik.. bugün uyuyabilecwgimi sanniyorum.

çok geçmiş olsun. aklınıza kötü şeyler getirmeyin. moralinizi yüksek tutun. üzüldüğümüzde bir şeyler değişmiyor, hatta olmayan hastalıkları bile çekiyoruz kendimize. ağrı bizim için yaratılmış en güzel şeylerden birisi. ağrı demek vücudun sinyal vermesi demek. gel beni bul araştır demek :)) benim de mesela anne tarafımda meme kanseri öyküsü var yaygın ve bende de küçük kistler çıkıyor ama çok şükür kötü bir şey yok. bunun dışında size yardımcı olacak kişiler doktorlardır. hep iyiyi düşünün. bize de sonuçları bildirin lütfen :)

Back