• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri yardım kıslarrr...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ewp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ewp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
64
1
86
Samsun
Pppppppppppppppppppppppppppppppp

Son düzenleme:
Canım, birinci çok karmaşık bir modele benziyor, bir de basenden aşağıda daralan modelleri bek şık bulmuyorum ben, ikincinin de eteği güzelmiş, üstü için bir şey diyemiyorum çünkü çok net görünmüyor...

Sen içine sinen ve içinde mutlu olduğun gelinliği giymen dileğiyle...

Mutluluklar...

1. güzelk değil 2.de pek belli olmuyo ama 1.göre daha i,yi

bence daha guzel secımler yapabılırsın... ıkısıde vucudunu tam gostermemis..

birinci pek ii dgil ama önmli olan senin begenmen bna göre daha gzl gelinlikler var hani böyle ısıl ısıl kristaller var üzerinde onlar cok hosuma gidiyo bnm daha bak istersen ama bu ikisi arasından 2.si 1.ye göre daha gzl

[ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Son düzenleme:
cnm ikisi arasında kaldıysan bence ikinci model ama kızların dediği gibi daha güzel modellerde var

bence 2si cok hos hem etegi hemde üstü ama cnm daha büyük bi boyutta Resmini ekleseydin daha net bisekilde yorum yapardim.Ama bence egerki gördügüm gibiyse 2.si cok hos üstkisminda gögüskisminin altinda bide bi kurdelemi var?

bence 2si cok hos hem etegi hemde üstü ama cnm daha büyük bi boyutta Resmini ekleseydin daha net bisekilde yorum yapardim.Ama bence egerki gördügüm gibiyse 2.si cok hos üstkisminda gögüskisminin altinda bide bi kurdelemi var?

canım evet kurdelesi var ama ben beğenmedim almayı düşüyürum 2. gelinliği aldım ama değiştirebilirim başka bi gelinlikle bilmiorum çok kararsız kaldım çok bunaldımsenağlama

canım evet kurdelesi var ama ben beğenmedim almayı düşüyürum 2. gelinliği aldım ama değiştirebilirim başka bi gelinlikle bilmiorum çok kararsız kaldım çok bunaldımsenağlama

cnm ben zaten 2.sini diyorum hani duvakli resimli olan bence oo cok güzel kaydirigubbakcemile5

Aynı fikirdeyim canım ya gelinlikte belden basene inen modeller kadınları olduğndan kilolu gösteriyor belin inceliğini ortaya çıkarcak modeller daha nazik değil mi ?

Back