10 değerinde gebelik var demek canım sen doktora bakma benim 50 çıktığında sana gebe diyemem dedi bende neden dediğimde biz kalp atışı alana kadar hamilesin diyemeyiz dedi…doktorlarında farklı görüşleri olabiliyor sen hamilesin iki gün sonra artısı kontrol et doktorun dediğini kafana takmaAdetime 7 gün varken kan verdim beta 10 çıktı gebelik vardır diye düşündüm ama bugün aile hekimi gebelik yok dedi 10 düşük dedi ama sorduğum bi kaç kişi gebelik vardır dedi ben napayım sizce şimdi çok kafam karıştı modum düştü lütfen yardım edin
Bana umut oldunuz Allah razı olsun çünkü daha adet olmamışken bile beta yüksek çıkması oldukca kafamı karıştırdı henüz daha 6 gün var adetime çünkü inşallah da hayırlısıyla hamileyimdir10 değerinde gebelik var demek canım sen doktora bakma benim 50 çıktığında sana gebe diyemem dedi bende neden dediğimde biz kalp atışı alana kadar hamilesin diyemeyiz dedi…doktorlarında farklı görüşleri olabiliyor sen hamilesin iki gün sonra artısı kontrol et doktorun dediğini kafana takma
Çok teşekkür ederim daha adetime 6 gün var 3 gün kalada test vereyin o zaman haftaiçi,sizde sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi inşallah10 pozitif , benim degerim 39du banada oyle dediler cunku bir cok gebelik turu var o sebepten birsey diyemiyorlar senin suan pozitif 2 günde bir artışı takip et.
Benim boş gebelik ne yazık ki şuan bir bebeğim yok Allah sağlıkla nasip etsin inşallah seninki de hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahBana umut oldunuz Allah razı olsun çünkü daha adet olmamışken bile beta yüksek çıkması oldukca kafamı karıştırdı henüz daha 6 gün var adetime çünkü inşallah da hayırlısıyla hamileyimdirsende inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Kız oğlum 7 yaşına geldi bile, 5 üstü pozitif ama dedigim gbi hemen umut vermek istemedikleri icin doktorlar böyle konusuyor sen iki gun sonra yine kan ver saglikocaginda betana baktir arttiysa gebelik vardır inşallahÇok teşekkür ederim daha adetime 6 gün var 3 gün kalada test vereyin o zaman haftaiçi,sizde sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi inşallah
Aşırı belirtim vardı göğüs ağrısı öncelikle çok belliydi dayanamadım diyelim ama dediğiniz gibi kafadan silip o anı beklemek daha doğru gibiNiye bu kadar erken test yaptırıyorsunuz bu sitede kusura bakmayın merak ettim sadece ben daha ilk defa bu ay deniyorum benim düşünceme göre erken öğrenmektense geç öğrenip ultrasonda görmek daha eğlenceli
Bu kadar takıntılı olmayon, nasıl olsa adet gecikince ortaya çıkacak, daha sevişip çocuk yapalı bir hafta 10 gün olmuştur, bırakın bebek varsa zaten büyütecek . Zaten kendini belli edecek.Çok teşekkür ederim daha adetime 6 gün var 3 gün kalada test vereyin o zaman haftaiçi,sizde sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi inşallah
İnşallah pazartesi gidip tekrar kan vereyim inşallah artmıştır hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizinKız oğlum 7 yaşına geldi bile, 5 üstü pozitif ama dedigim gbi hemen umut vermek istemedikleri icin doktorlar böyle konusuyor sen iki gun sonra yine kan ver saglikocaginda betana baktir arttiysa gebelik vardır inşallah
Amin cümlemizin hakkında hayırlısı olsun inşallahBenim boş gebelik ne yazık ki şuan bir bebeğim yok Allah sağlıkla nasip etsin inşallah seninki de hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Bende anlamadım döne döne sordum daha reglime 6 gün var diye hala dedi çok mu stres yaptınız 10 olmuş diye gebelik yok deyip durdu bakalım inşallah hakkımızda hayırlısını versin rabbimCanım 5 üstü pozitif gebelik var yani bunlar nasıl doktor anlamıyorum önemli olan değerin yükselmesi
Adetine 6 gün varken 10 çıkması çok iyi bence gebelik istiyorsunuz dimiBende anlamadım döne döne sordum daha reglime 6 gün var diye hala dedi çok mu stres yaptınız 10 olmuş diye gebelik yok deyip durdu bakalım inşallah hakkımızda hayırlısını versin rabbim
Evet ilk gebeliğim olcak ondan çok heyecanlandımAdetine 6 gün varken 10 çıkması çok iyi bence gebelik istiyorsunuz dimi
2 yi geçince vardırAdetime 7 gün varken kan verdim beta 10 çıktı gebelik vardır diye düşündüm ama bugün aile hekimi gebelik yok dedi 10 düşük dedi ama sorduğum bi kaç kişi gebelik vardır dedi ben napayım sizce şimdi çok kafam karıştı modum düştü lütfen yardım edin
İnşallah çok teşekkür ederim2 yi geçince vardır