How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Beslenmesi Yardım! Kimse yok mu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sezince

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
445
4
96
Diğer
10 gün önce sezeryanla doğum yaptım. Göğüs uçlarım küçük olduğu için emziremiyorum, sağmaya çalışıyorum, çatlaklar ve yaralar var göğüslerimde. Göğüslerim süt dolu olmasına rağmen sağma makinesiyle bile artık süt gelmiyor. Her şeyi denedim: kremleri, yağları, sıcak su bakımları... Göğüslerim kıpkırmızı oldu, sertlikler oluşmaya başladı. Ne yapmalıyım? Benzer durumlarla mutlaka karşılaşmışsınızdır. Yardımınıza ihtiyacım var. KİMSE YOK MU?

aynsını bende yaşadm tatlım bak göğüs ucunu çıkarmak için lansinoh markasnın küçük bir pompası var adı Lansinoh LatchAssist google da arat onla çek ve hemen ver bebeğine olmadımı silikon göğüs ucu oluyo hem yara olduysa o şekilde acımıyo sen o göğüs ucunu göğsüne yerleştiriyosun ucu uzun bebek onu emiyo onu emdikçe göğsünde çekiliyo ve o silikon uca senin göğsünün ucu giriyo
ben böyle çözdüm 1 ay nasıl uğraştım bilemezsin kesinlikle dene

canım bebeğin hayırlı olsun:)
ayrıca geçmiş olsun,bildiğim tek çare emzirmeye çalışmak,sen bebeğini tut artık ne yapabilirse...
göğüs uçlarına sütünü sür,sanırım mastit olmuşsun,emzirmezsen çok daha kötü olur,dikkat et,ii geceler:)

gecmis olsun canim ayni olayi sanirim butun anneler yasiyor tabiki bende yasadim ve tam 2-3 ay surdu. hersey denedim cok kez aglaya aglaya emzirdim. doktor antibyotik vermisti yaralar kurusun diye. surekli emzireceksin ve sutunu yara yerine her emzirmede sureceksin.
benimde yara olan gogsumde sut bitmek uzereydi ama ben devamli emzirdim emmedigi zamanlarda sagdim ve sutumu surdum. benim kizin silikon meme ucunuda almadi. ama sen dene belki senin bebis alir.cok cok zor bilirim ama annelik bebegimiz icin tum acilara katlanmak demek. ALLAH yardimcin olsun canim.

Bebeğin hayırlı olsun Sezince.Benim göğüslerimin iyileşmesi 3 ayı aldı. Silikon ucu almadı bebeğim, öğürüyordu. Göğüs ucuna doktorun verdiği evicap e vitaminli yağı sürüyordum emzirme sonrasında ,biraz iyi geliyordu fakat çatlak çatlaktı. Çözümü margarinde buldum emdikten sonra sürüp bekletiyordum emmeden önce sıcak pamukla temizliyordum öyle iyileşti. Bir de sadece ucunu emmediğinden emin ol kahverengi kısmı da ağzına almalı tamamen.

Hepinize çok teşekkür ederim. Doğumdan zormuş emzirmek. ıki üç ay sürmez sanıyordum, demek daha çok var. :( Benim meme uçlarım çok küçük olduğundan bebiş ağzına almıyor kesinlikle. Biberona çok alıştı zaten. Ben sütümü sağıp biberonla versem sütüm azalır mı sizce?

Bir de ayva çekirdeği var. 1 çay bardağı suda kaynatıp, jöle kıvamına gelince göğsüne sür. Çok iyi geliyor. Benim de yara olmuştu. Hemen iyileştirdi. Bebek de biraz büyüynce daha iyi kavrıyo. Üzülme sakın. düzelir yakında.

canım ben de çok sorun yaşadım göğüslerimden .emzirmen yada sağma işlemin bittikten sonra göğsüne krem sür ve avent göğüs kalkanı tak göğüslerine.ben 1 haftada iyileştim bu sayede.ucu delikli plastik aparat.göğüs ucun deliğe denk geliyo iç çamaşırına değmiyor ve hava aldığı için hemen iyileşiyor göğsün.10 gün tak iyileşeceksin.
philips avent göğüs kalkanı yaz.30 tl civarı

Hepinize çok teşekkür ederim. Doğumdan zormuş emzirmek. İki üç ay sürmez sanıyordum, demek daha çok var. :( Benim meme uçlarım çok küçük olduğundan bebiş ağzına almıyor kesinlikle. Biberona çok alıştı zaten. Ben sütümü sağıp biberonla versem sütüm azalır mı sizce?

sütünü sağıp biberonla verirsen sütün azalmaz tam tersi artar merak etme....ama emzirme egzersizlerine de devam et.....ben öyle yaptım ...sütümü sağıp biberonla verdim ama emzirmeye çalıştım...oğluşum büyüdükçe daha güzel kavradı memelerimi....sabır ama.....sabır:)

Back