Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm lekelenme oldu daha olmadı yani umutlandırmak istemem ama hamile olabilirsin bende olmadı ama böyle olupta hamile kalan çok arkadaşım var
canım ya inşş hamileyimdir 10 nısan evlilik yıldönümümüz ve ben hediye olarak bu haberi vermeyi çok istiyorum 4 aydır deniyoruz bişey olmadı inşş olmuştur kocacıma güzel bi hediye olur
ayyy inş hamişsindir bende 1 yıl sonra hamile kaldım nasıl bi duygu biliyorum yarın aç karnına sabah idrarınla tekrar yap bakalım yada bi sağlık ocağına git haber ver canm
canım lekelenmeler için çok erken ama detin düzenliyse ve 3 günde geçtiyse neden olmasın:))benim adetlerim çok düzenli olduğu için bilirdim bölyle bi durumda ben adetimin geciktiğini anladığımda hamile olduğumu biliyodum yarın tekrar bak
cnm bu belirtiler farklılık gösterebilir bende sabah kaltığımda hem adetim 6 gün gecikmişti hemde müthiş bi mide bulntısı olmuştu ozaman anldım ztn hayırlısı inş canım en kısa zamanda hamile kalman dileğiyle....
ya düzenli galiba 35 günde bir oluyorum ben bakıcam bakalım idrar testi normalde adetin olması gerektiği gün yaptım illa geçmesimi gerek adetin ve ne kadar geçince net sonuç veriyo 3 gün geçmesi yeterli olurmuki
tabiki geçmeli en az 5 6 gün ama kan testinde hemen net sonuç alabilirsin beklemek zor bilirim