kızım 5,ayına yaklaştı ama 3,ayından itibaren gün içinde aralıklarla dilini çiğner oldu..ilk başta hoşumuza gidiyordu ama huyundan vazgeçmedikçe içime bi korku girdi..bi görseniz sanki sakız çiğniyormuş gibi şappıdı şappıdı dilini çiğniyor..etrafa yaydığı salyalar cabası...bi ara unutur gibi olmuştu 2 gündür tekrar yapmaya başladı..unutması için dilini çiğnemeye başlayınca dikkatini dağıtmak için türlü şebeklikler yapıyorum..bu onda tik kalıcak diye korkuyorum..bilmem abartıyormuyum..yani bütün bebekler yapar mı bunu yoksa bi yapan benim yaramaz kızımmı..etrafımdakilere soruyorum..kimse bizim bebekler yapmadı diyor..ne olur bi akıl verin zamanla geçermi..
kızım 5,ayına yaklaştı ama 3,ayından itibaren gün içinde aralıklarla dilini çiğner oldu..ilk başta hoşumuza gidiyordu ama huyundan vazgeçmedikçe içime bi korku girdi..bi görseniz sanki sakız çiğniyormuş gibi şappıdı şappıdı dilini çiğniyor..etrafa yaydığı salyalar cabası...bi ara unutur gibi olmuştu 2 gündür tekrar yapmaya başladı..unutması için dilini çiğnemeye başlayınca dikkatini dağıtmak için türlü şebeklikler yapıyorum..bu onda tik kalıcak diye korkuyorum..bilmem abartıyormuyum..yani bütün bebekler yapar mı bunu yoksa bi yapan benim yaramaz kızımmı..etrafımdakilere soruyorum..kimse bizim bebekler yapmadı diyor..ne olur bi akıl verin zamanla geçermi..
bebişim yok ama hep duyduğum bişi var dişleri çıkacağı zaman neyi çiğneyeceklerini şaşırıyorlar a.s
ama bu seni fazla rahatsız ettiyse doktoruna bir danış derim :sm_confused: farklı bir sebebi varsa önceden öğrenmiş olursun..
kuzum doğru demiş dişlik falan versen eline :uhm:
yaramazlara bak nelerde yapıyolar böyle..desene bunlar iyi günlerim:))))
:dance::dance::dance::dance:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştısenağlamasenağlamatatlicadiarzu
yazık kız adama bizde evde iki bayanız ama kızım henüz sevimli şirin yaramaz daha 3 aylık teyzesi ama kocalarımızdan Allah razı olsun valla bir dediğimi iki etmiyor çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?