• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIM!!!! Kızım dilini çiğniyor...

Mev*Can

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2007
7.348
91
0
Ankara
kızım 5,ayına yaklaştı ama 3,ayından itibaren gün içinde aralıklarla dilini çiğner oldu..ilk başta hoşumuza gidiyordu ama huyundan vazgeçmedikçe içime bi korku girdi..bi görseniz sanki sakız çiğniyormuş gibi şappıdı şappıdı dilini çiğniyor..etrafa yaydığı salyalar cabası...bi ara unutur gibi olmuştu 2 gündür tekrar yapmaya başladı..unutması için dilini çiğnemeye başlayınca dikkatini dağıtmak için türlü şebeklikler yapıyorum..bu onda tik kalıcak diye korkuyorum..bilmem abartıyormuyum..yani bütün bebekler yapar mı bunu yoksa bi yapan benim yaramaz kızımmı..etrafımdakilere soruyorum..kimse bizim bebekler yapmadı diyor..ne olur bi akıl verin zamanla geçermi..

kızım 5,ayına yaklaştı ama 3,ayından itibaren gün içinde aralıklarla dilini çiğner oldu..ilk başta hoşumuza gidiyordu ama huyundan vazgeçmedikçe içime bi korku girdi..bi görseniz sanki sakız çiğniyormuş gibi şappıdı şappıdı dilini çiğniyor..etrafa yaydığı salyalar cabası...bi ara unutur gibi olmuştu 2 gündür tekrar yapmaya başladı..unutması için dilini çiğnemeye başlayınca dikkatini dağıtmak için türlü şebeklikler yapıyorum..bu onda tik kalıcak diye korkuyorum..bilmem abartıyormuyum..yani bütün bebekler yapar mı bunu yoksa bi yapan benim yaramaz kızımmı..etrafımdakilere soruyorum..kimse bizim bebekler yapmadı diyor..ne olur bi akıl verin zamanla geçermi..

AYYY CANIM BENIM DAH BEBEGIM 1 AYLIK SIMDIDEN DILINI CIGNIYOOOOOO BENDE AZINA BISEYMI GIRDI DIYE BAKINCA DILINI CIGNEDIGINI FARK ETTIM GERCICIDIR HERALDEE HOSLARINAMI GIDIYO NEEE KAFANA COK TAKMA SONRADAN TIK OLMAZZX

Annesi diş çıkarmak üzeredir. Ondandır. Dert etme, eline çiğneyebileceği şeyler ver, dişlik filan iyi gelira.s.

canım ya benım basıma gelmedıde;acaba dıslerının kasıntısından olabılır dıye dusundum.benımkılerde buyuk yumrugunu agzına sokar kalırdı orda:)))))
sonra bı bakardım cocuk suskun.bılırdım benımkı 1dkka bıle susuyorsa kesın bır haltlar cevırıyo.:))))))
yumrugu agzında morarmıs.hadıııı kos elını cıkarmaya calıs.arkamı donuyom gene aynı:))))))) dıslerı cıkınca bıraktı.sımdıkıde ne bulsa agzında yerde gokte hıcbısey bulamasa kazagı pıjaması battanıyesı tepıyor agzına ugras ugrasa bılırsen:))))))
senınkı ıyıymıs cıgnesın dursun bısey olmaz.ne tıkı yaaaa
bu aydada tık olursa bunlarda yandık.daha durrrr ıyı gunlerın bu.zararsız.sen benımkılerın yaptıgını bı duysan kafayı yersın.meraklıda bıraz deney yapıyorum dıye neler getırıyor neler aklına.
gecenlerde yemek yapıyorum mutfaktaa ufaklık uyuyor.ablası essek oynuyor.huyunu bılıyorum ya sesı cıkmazsa kesın vukaat var:)))))))
market posetını al kafaya gecır ıpıde al bagla bogazını:)))))))
eeeeee napıyon kızımm?
musade edersen deney dıye cevap ne deneyı kızım?
annecıgım posetın ıcınde ne kadar hava almadan kalacam dıye denıyom:)))))))
napıyım sımdı bunu?gozum kulagım bunda.cok meraklı yaaaaaa.daha neler var neler.kumandaların ıcını merak etmelermı dersın nasıl calısıyor dıye.makıne zaten tamam.msn falan bıtmıs durumda yanı.cozdu olayı.kendı googledan aratmalar bulmalar oyunları falan ......
gecen cep tleımı al mesaj at.arkadasıma gecenın bır yarısı aradı.noldu dıye?
dedım noldu?
mesajın geldı?eeeeee ne yazıyor?ac gel anne kardesının kendı ısımlerını sayılar falan.
klavye kullanarak ogrendınde yazmayı :))))))
ya canım bırak dılını cıgnesınnn:))))))))))

bebişim yok ama hep duyduğum bişi var dişleri çıkacağı zaman neyi çiğneyeceklerini şaşırıyorlar a.s

ama bu seni fazla rahatsız ettiyse doktoruna bir danış derim :sm_confused: farklı bir sebebi varsa önceden öğrenmiş olursun..

kuzum doğru demiş dişlik falan versen eline :uhm:

bebişim yok ama hep duyduğum bişi var dişleri çıkacağı zaman neyi çiğneyeceklerini şaşırıyorlar a.s

ama bu seni fazla rahatsız ettiyse doktoruna bir danış derim :sm_confused: farklı bir sebebi varsa önceden öğrenmiş olursun..

kuzum doğru demiş dişlik falan versen eline :uhm:

damaklarının kaşındığının farkındayım çünkü ellerin ağzından hiç çıkmıyor..oda yetmiyor bide benim elimi tutup zorla ağzına götürüyor..dişlik aldık ama daha küçük olduğu için ağzına götürmesi 20 dakikasını alıyor.)))kaşımayıda bilmiyor daha sağa sola atıp duruyor..

benim kızımda 3ay 7 günlük benimkide acıkınca tam emzireceğim zaman kucağıma alıp göğsümü hazırlarken dilini çiğniyor ne şeker bu bebekler yaaa

yaramazlara bak nelerde yapıyolar böyle..desene bunlar iyi günlerim:))))

aynen canım oyle.tadını cıkarın gazı mazı demeyıp daha ıyı gunlerınız bunlar.:))))))))
buyudukce derdıde buyuyor derler ya aynen.ben yuruyen felaketler dıyorum.hatta esıme acıyoruz 3bayanız evde dusun halını:))))))))

:dance::dance::dance::dance:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştısenağlamasenağlamatatlicadiarzu
yazık kız adama bizde evde iki bayanız ama kızım henüz sevimli şirin yaramaz daha 3 aylık teyzesi ama kocalarımızdan Allah razı olsun valla bir dediğimi iki etmiyor çok şükür

Son düzenleme:
valla öyle kocalarımızdan allah razı olsun..gerçi ben burdayım oda içerde berfeye bakıyor diye cinnet geçiriyor ama napalım dinlenmek bizimde hakkımız dimi..

:dance::dance::dance::dance:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştısenağlamasenağlamatatlicadiarzu
yazık kız adama bizde evde iki bayanız ama kızım henüz sevimli şirin yaramaz daha 3 aylık teyzesi ama kocalarımızdan Allah razı olsun valla bir dediğimi iki etmiyor çok şükür

canım benım adamamı dedın yazık dıyeeeeeee:))))
valla hıc sorma.bazen eve bı gelıyokı bız buyukle tartısıyoruz kucuk ortalrada zorlıyo kapıdan gırıyo eve evlere senlıgız yanııı:))))))))):sm_cool::sm_cool:
ama sevınıyo halıne:))))))) o kızlarla mutlu:))))
vallahı benımkıde oyle ıkılemez hıcbır dedıgımı.atarım bazen ona gezmeye gıderım bı gelırımkı yorulmus halımden ıyıce anlıyor ozaman:))))
benden cok emeklerı var cocukların ustunde valla hıc ıkılemez dedıgımı bakar uyutur sıkınıtılarını ceker yanı:)))
ALLAH cumlemıze boyle koca baba nasıp etsın ınsaallah

aminn canım biz şanslılardanız desene:))gerçi benim kocamda kızına aşık bi baba ve bi o kadarda panik bi baba berfe ağlamadan bi ıh desin eli ayağına dolaşıyor..benim kızım hiç ağlamasın öbür boyu hep gülsün diyor beyefendi..sanırım ilk kızımızı kaybetmenin acısını bu bebeğimize verdiği sevgiyle dindiriyor..

canım telaşlanma benim kızım ve eltimin kızıda aynı şeyi yapıyor...bu bi tür diş kaşıma yöntemi bu zamanlarda bebklerin damakları kaşınmaya ve salya akıtmaya başlarlar dilleri onlar için hem eğlenceli hemde faydalı geliyor :))

Back
X