aslim7 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2011 1 0 36 İzmir 19 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi aslim7 #1 Merhaba , 2012 haziranda Izmir'de dugun yapmak istiyoruz ama mekanlar sanirim coktan dolmus bile Ozellikle Inciralti , Narlidere , Urla tarafinda bildiginiz guzel bahceli mekanlar varsa paylasabilir misiniz ?? 200 - 250 kisilik yemekli bir dugun yapacagiz. Sehr-i Garden uygun gibiydi , tarihte sıkıntımız olabilir. Urla'daki Lidaki gibi bir yer biliyorsaniz , soyleyebilir misiniz ? Cook tesekkurler :) Son düzenleme: 19 Ekim 2011
Merhaba , 2012 haziranda Izmir'de dugun yapmak istiyoruz ama mekanlar sanirim coktan dolmus bile Ozellikle Inciralti , Narlidere , Urla tarafinda bildiginiz guzel bahceli mekanlar varsa paylasabilir misiniz ?? 200 - 250 kisilik yemekli bir dugun yapacagiz. Sehr-i Garden uygun gibiydi , tarihte sıkıntımız olabilir. Urla'daki Lidaki gibi bir yer biliyorsaniz , soyleyebilir misiniz ? Cook tesekkurler :)
D delfinad Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2011 2 0 36 İzmir 20 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi aslim7 #2 fiyat bakımından nasıldır bilmiyorum ama lidaki gibi deniz kenarı olan ve tekneyle gelebildiğin beygua diye bi yer var,bi kaç arkadaşımın düğünü oldu ve gayet güzeldi istersen bi araştır :)
fiyat bakımından nasıldır bilmiyorum ama lidaki gibi deniz kenarı olan ve tekneyle gelebildiğin beygua diye bi yer var,bi kaç arkadaşımın düğünü oldu ve gayet güzeldi istersen bi araştır :)
2 206A Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2011 6 0 36 İzmir 22 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi aslim7 #3 ben de lidaki ve beyguayı beğendim,netten ama,gidip görmedim,izmir dışındayım,bilgi alırsan oralardan bizide bilgilendirirmisin
ben de lidaki ve beyguayı beğendim,netten ama,gidip görmedim,izmir dışındayım,bilgi alırsan oralardan bizide bilgilendirirmisin