• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El yardım istiyrm

manolya20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
19
0
16
Kocaeli
slm 7 aylık oglum var durumun pek iyi degl kıyafet gıda maddi yardım bbek kıyafeti oyuncak yardım edrsenz sevnrm 2 aydır kiramı veremyrm eşim işşsz 6 ay calıştı sözleşmeli cıkardılar snra zor durumdayım yardım edinn arkadaslar bebgm emziremyrm sütüm gelmyr mama alıyorum maddi nakitim ble btti olursanz sevnrm

merhaba cnm, burda geçen gün yaşanan olaylardan sonra kimsenin güvenesi gelmiyor.nerde oturuyorsun? kendinden biraz daha bahsedermisin? geçen gün birileri dolandırıyordu burdaki arkadaşları. yanlış anlama sen öylesin demiyorum ama artık şüpheyle yaklaşıyoruz bu tür isteklere.

Aynen bende katılıyorum kimse kimseye güvenemiyor.saglık ocakları mama ihtiyacı olanı karşılıyormuş diye duydum kaymakamlıkta süt parası veriyormuş sürekli yardım alacagın yerlere başvur derim
yanlış anlama ama durumu kötü olan kişinin evde internetide olmaz o yüzden o kadar insan varki bizde inanamıyoruz artık kusura bakma

slm 7 aylık oglum var durumun pek iyi degl kıyafet gıda maddi yardım bbek kıyafeti oyuncak yardım edrsenz sevnrm 2 aydır kiramı veremyrm eşim işşsz 6 ay calıştı sözleşmeli cıkardılar snra zor durumdayım yardım edinn arkadaslar bebgm emziremyrm sütüm gelmyr mama alıyorum maddi nakitim ble btti olursanz sevnrm

bebeğiniz kızmı?çevrenızde sıze yardım edıcek kımse yokmu?yanlıs anlamayın ama ınsan gorerek yardım yapıo ama bole netten bılmeden tabı bayagı şüphelı oluo.
yınede giysi ve oyuncak yardımı yapmak ısterım.nerde oturuosunuz?

sizlerde haklısınz 21yasındayım ve bnde kmseye gvenmiyorum cekiniyrum herkesten bunları yazarken ble utanıyrm brde ben süt alamadım vermiyor kocaelide hem mama ble yardımı yapmıyr 2 kere aldım dahasını ble vermyr bir yapılık muhtac olmasam zahten yazmazdım

hem benim evimde internet yok komsumun inerteninde gryrm komsumda durumu kendine yeticek kadar ona yük oldum zahten hersekilde yanlış konuşyrsunz bnde gvenmyrmmm kmseye ama muhtaç olmasam yazmam zahtenn

21 yasındayım kaçarak evlendm evimde ble fazla eşyam yok ailemden destek alamıyrm 8ci aya grdi oglum kocaeli hereke otryrmm komsumun internetnde gryrmm zahten bzm mahle küçük herkesn durumu belli zahtenn ellerşinde olsa onlar yardım edr burdan yazmam zahten kaçtık dye ailem bni sildiii zor durumdayım ama güvenmyrsanz yardım etmeyn szi bilecegnz için ynede saygı duyarımm cvp yazdıgınz içinde tesekkkrlerrr....

Back