- Konu Sahibi batangunes
-
merhaba arkadaşlar ben bir şey danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim artık bebeğimiz olsun istiyoruz 1 yıllık evliyim hiç adetim gecikmez her zaman 20 gün arası olur 2 gün gecikti bu sefer normalde belim falan acayip ağrır olacağını bilirim yaniii bugünde adet oldum ama her seferinden farklı ağrım falan yok ama çok az bi kanamam var acaba hamile olabilirmiyim
merhaba arkadaşlar ben bir şey danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim artık bebeğimiz olsun istiyoruz 1 yıllık evliyim hiç adetim gecikmez her zaman 20 gün arası olur 2 gün gecikti bu sefer normalde belim falan acayip ağrır olacağını bilirim yaniii bugünde adet oldum ama her seferinden farklı ağrım falan yok ama çok az bi kanamam var acaba hamile olabilirmiyim
aynen bende de çok düzenli olurum 9 nda adet olmam gerekiyordu ama olmadım biraz daha bekliyorum merak içindeyim bir hafta öncesnden adet ağrısı gibi bi ağrı oldu çok garip ama göbeğimin içi kaşındı resmen şuanda da bi ağrı bişi yok
Cnm muhtemelen regl olmuşsun yerleşme kanaması olsaydı bir iki damla kahve leke gelirdi.ama tabi üstüne görme diye bi ihtimalde var test yaparsan içindeki şüphe kalkar:)
inş sabah olmasını iple çekiyorum ne değişik bi duyguymuş :)
aynen benimde öyle psikolojik die düşünüyorum ama bakalım yarın netleşek[/Q
bende psikoljiktir belki diyorum ama psikolojik olacak kadar da takmıyorm o göbek içi kaşıntıları beni çok şüphelendirdi acaba test yapsam doğru sonuç verrmi 3 gn geçti :44:
bende psikoljiktir belki diyorum ama psikolojik olacak kadar da takmıyorm o göbek içi kaşıntıları beni çok şüphelendirdi acaba test yapsam doğru sonuç verrmi 3 gn geçti :44:
Muhtemelen sonuç alırsın bende adet sonrası 3.cü günde yapmıştım ve belli olmuştu
ben senin yerinde olsam yapardım belli olur heralde bende tam net bilmiyorum ama
Muhtemelen sonuç alırsın bende adet sonrası 3.cü günde yapmıştım ve belli olmuştu
bakalım yarın yapmayı düşünüyorum. sende inş hamilesindir canm isteyen her kadının kucağına meleğini versn rabbim..
bakalım yarın yapmayı düşünüyorum. sende inş hamilesindir canm isteyen her kadının kucağına meleğini versn rabbim..
Maalesef cnm 12 haftamda kalbi durduğu için 11 Mart'ta kürtaj olmak zorunda kaldım.korunma yasağım bu ay bitiyor.mayıs sonu adet tarihim bakalım kısmette başlıcam tekrar denemelere
Maalesef cnm 12 haftamda kalbi durduğu için 11 Mart'ta kürtaj olmak zorunda kaldım.korunma yasağım bu ay bitiyor.mayıs sonu adet tarihim bakalım kısmette başlıcam tekrar denemelere
Allahım inş hayırlısıyla olsun kucağına da almayı nasip etsin
Allahım inş hayırlısıyla olsun kucağına da almayı nasip etsin
Âmin cnm cümlemize inş en kısa zamanda bu arada benim ilk gebelikti sizde varmı
Âmin cnm cümlemize inş en kısa zamanda bu arada benim ilk gebelikti sizde varmı
biz yeni karar verdik eşimle yok daha benim bakalım kısmetimizde ne varsa artık
üzüldm cnm yaakısmet oluyor bu işler işte hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyelim
üzüldm cnm yaakısmet oluyor bu işler işte hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyelim
Öyle cnm hayırlısı ne zamansa o zaman olsun hep hayırlısıyla olsun derim zaten.allahım kimseye yaşatmasın zor bir süreç acısı hafifliyor belki ama yinede Can'ın yanıyor
Öyle cnm hayırlısı ne zamansa o zaman olsun hep hayırlısıyla olsun derim zaten.allahım kimseye yaşatmasın zor bir süreç acısı hafifliyor belki ama yinede Can'ın yanıyor
aynen canım amin allah yaşatmasın yaşamadım ama çok zordur eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?