Yardım istiyorum.

Alzey1907

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
5
1
1
38
Selamlar herkese artık o kadar yanliz kaldım ki bazı şeyleri içime atmaktan yoruldum siz değerli dostlar ile paylaşmak ve fikir alışverişinde bulunmak istiyorum eşimden geçen sene ayrıldım 3 çocuğum ile yanliz yaşıyorum babaları ilgilenmiyor aramıyor sormuyor birde üstüne yakın komşum ile ilişkiye girip onu hamile bırakıyor şimdi ise yan binada mutlu aile ve bebek heyecanı yaşanıyor burada 3 çocuk bunları izlemek zorunda kalacak kızıyorum çünkü bunu niye uzakta benden ve çocuklarından uzakta yapmadı babalik vazifelerini yerine getirmeyen adam diğer çocuğuna nasıl yapar ? İnanın çocuklarımı bu ahlak dışı olaydan nasıl kurtaracağım bilmiyorum...

Neden taşınmıyorsunuz oradan?

Siz bosandiktan sonra mi tanismis bu kadinla? Sizin evinizin yanindaki birini nereden tanimis ki?

Canim cocuklarin icin tasinmalisin bence belkide digacak olan cocukla cok ilgilenicek cocuklarda bunu gorucek mutsuz olucaklar ayrica boyle bir ortamda seninde asla huzurun olmaz allah yardim etsin tasinmaktan baska care yok gibi

Bence imkanınız varsa biran önce oradan taşınmaya bakın..
3 çocuğunuz bunları niye izlemek zorunda kalsın, zorunda kalmamaları için elinizden ne geliyorsa yapın..

Canım imkanın varsa taşın. Allaha havale et onlarıda senlen evliykenmi ilişki yaşamışlar.

adamın ayrıldıktan sonra yaptıkları kimseyi ilgilendirmez ama cocuklarıyla ilgilenmek ZORUNDA. babalık vazifesini yerine getirmemesine sebep olan her sey sizi bal gibi de ilgilendirir valla. ben sizin yerinizde olsam tasınırdım. cok sinir bozucu bir durum allah yardım etsin. ben niye tasınayım o tasınsın diye sakın gurur yapmayın ya da kendime yediremem demeyin, onemli olan huzur bulmanız, adam yaptıgını yapmıs zaten, bu saatten sonra kim uste cıktı kim ne yaptı cok da onem teskil etmez

Pis adam gununu gun ederken bu kardesimzde ne dusunmek zorunda kaliyor..cok yazik Rabbim boyle zalimlere firsat vermesin

Bu nasıl bir adam böyle ya anlam veremedim doğrusu oksdar çocuk sevgisi vardı 3 tane varmış zaten seveymişya terbiyesizzz herif

Siz ne kadar güçlü ve sağlam karakterli bi insansınız öyle.
İnanın üslubunuzdaki o sükûnet ve dirayetten çok etkilendim.
Burda onlarcası var, yaşadıkları sizinkinin 10da biri belki ama satırlarca, paragraflar dolusu dert yanıyolar.
Siz okadar sıkıntıyı çekerken tek sorduğunuz şey çocuklarım için ne yapabilirim.
Ne bir beddua ne feryat.
Allahım bu güzel kadının imdadına yetişsin...
Size dua edicem.
Musmuslu olursunuz inşallah çocuklarınızla birlikte...

Bazı arkadaşlarım boşver huzurunu bozma düzenin var çocukların okulu öğretmenleri arkadaşları onlar gitsin dedi tabi bu yönden haklılar benle beraber üçünün de hayatı sıfırdan olacak en büyük kızım 14 olduğu için hem gitmek istemiyor hem görmek istemiyor diğerleri daha 6 4 yaşında onlar bi şekilde alışır taşınıp taşımamak arasında kaldım bu kadın ben boşandıktan sonra evime gelen soframızda yemek yiyen biri arkadaşlar onunda 3 çocuğu var onun çocuklarıda bu durumdan muzdarip daha önce teyze diyip yüzüme gülen çocuklar başlarını önlerine egiyor 6 gerçeği hiçe sayıp 1 gerçek var gibi davranıyorlar ben bu durumdan özel hayatı tabiki sinir olmadım kimle ne yaparsa yapsın biz kendimizi hayata hazırlarken yani başımda bunu yapması inanın çok zoruma gidiyor.

Neden siz taşınmıyorsunuz? Bende vereceğiniz cevaba göre yazacağım.
Bu olay daha yeni meydana çıktı kadın 7 aylık hamile ben yurt dışında yaşadığım için bunların ha diyince olmadığını biliyorum önce bir sürü formlar devlete başvurmak onların vereceği puan ile ev bulmak özel ev kira bulmak hem çok pahalı hem çok zor onada eyvallah o yüküde yüklenirim ben ama tam biz düzeni kurmuştuk hem anne hem baba olup bu duruma çocuklarımı alıştırıp bunu yapması ve üzerime bu kadar yük yüklemeleri tekrardan yine taşın altına elimi sokacağım gibi umarım bu taşınması süresi uzun olmaz.

Eşinizin lafını dinlediği kimse yok mu? Araya birilerini koysaniz onlar baskı yapsa defolup gitseler yakınınızdan.
Dediginiz gibi çocuklar da etkilenecek taşınmadan, yeni düzen, yeni okul...
Her şeyi yuklenmissiniz allah yardimciniz olsun.

Evet anlıyorum sizi yurt dışında taşınmak bayağı zor. Ama devlete başvurursanız size gerekli yardımı yaparlar. Yaşadığınız şey çok zor ama çocuklarınız varmış onlar için güçlü olmalısınız. Hem yinede şanslısınız yeni bir hayat kurmak oralarda devletin yardımıyla daha kolay. En azından çevreyle onunla bununla uğraşmayacaksınız. Kolaylıklar diliyorum size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…