Neden taşınmıyorsunuz oradan?Selamlar herkese artık o kadar yanliz kaldım ki bazı şeyleri içime atmaktan yoruldum siz değerli dostlar ile paylaşmak ve fikir alışverişinde bulunmak istiyorum eşimden geçen sene ayrıldım 3 çocuğum ile yanliz yaşıyorum babaları ilgilenmiyor aramıyor sormuyor birde üstüne yakın komşum ile ilişkiye girip onu hamile bırakıyor şimdi ise yan binada mutlu aile ve bebek heyecanı yaşanıyor burada 3 çocuk bunları izlemek zorunda kalacak kızıyorum çünkü bunu niye uzakta benden ve çocuklarından uzakta yapmadı babalik vazifelerini yerine getirmeyen adam diğer çocuğuna nasıl yapar ? İnanın çocuklarımı bu ahlak dışı olaydan nasıl kurtaracağım bilmiyorum...
Bu olay daha yeni meydana çıktı kadın 7 aylık hamile ben yurt dışında yaşadığım için bunların ha diyince olmadığını biliyorum önce bir sürü formlar devlete başvurmak onların vereceği puan ile ev bulmak özel ev kira bulmak hem çok pahalı hem çok zor onada eyvallah o yüküde yüklenirim ben ama tam biz düzeni kurmuştuk hem anne hem baba olup bu duruma çocuklarımı alıştırıp bunu yapması ve üzerime bu kadar yük yüklemeleri tekrardan yine taşın altına elimi sokacağım gibi umarım bu taşınması süresi uzun olmaz.Neden siz taşınmıyorsunuz? Bende vereceğiniz cevaba göre yazacağım.
Siz ne kadar güçlü ve sağlam karakterli bi insansınız öyle.
İnanın üslubunuzdaki o sükûnet ve dirayetten çok etkilendim.
Burda onlarcası var, yaşadıkları sizinkinin 10da biri belki ama satırlarca, paragraflar dolusu dert yanıyolar.
Siz okadar sıkıntıyı çekerken tek sorduğunuz şey çocuklarım için ne yapabilirim.
Ne bir beddua ne feryat.
Allahım bu güzel kadının imdadına yetişsin...
Size dua edicem.
Musmuslu olursunuz inşallah çocuklarınızla birlikte...
Evet anlıyorum sizi yurt dışında taşınmak bayağı zor. Ama devlete başvurursanız size gerekli yardımı yaparlar. Yaşadığınız şey çok zor ama çocuklarınız varmış onlar için güçlü olmalısınız. Hem yinede şanslısınız yeni bir hayat kurmak oralarda devletin yardımıyla daha kolay. En azından çevreyle onunla bununla uğraşmayacaksınız. Kolaylıklar diliyorum size.Bu olay daha yeni meydana çıktı kadın 7 aylık hamile ben yurt dışında yaşadığım için bunların ha diyince olmadığını biliyorum önce bir sürü formlar devlete başvurmak onların vereceği puan ile ev bulmak özel ev kira bulmak hem çok pahalı hem çok zor onada eyvallah o yüküde yüklenirim ben ama tam biz düzeni kurmuştuk hem anne hem baba olup bu duruma çocuklarımı alıştırıp bunu yapması ve üzerime bu kadar yük yüklemeleri tekrardan yine taşın altına elimi sokacağım gibi umarım bu taşınması süresi uzun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?