Oryantal&çiçeksi tarz bi koku şekerli değil. Bal notası falan var icindeOnu denemedim nasıl bişey şekerli mi?
Valla hiç denemedim ki ne desem yalan olur:)Sence d&p ve bargellodaki güzel midir ? :)
Bu parfümü ilk defa geçen gün denedim.. Çok beğendim yaa çok hoşuma gitti..Paco rabanne lady million?
Bende cok sevıyorum.. Bi ara hep sıkardım sonra yakın çevremden biri benden özenip alınca eskisi gibi kullanamadım.Bu parfümü ilk defa geçen gün denedim.. Çok beğendim yaa çok hoşuma gitti..
Bu parfümü ilk defa geçen gün denedim.. Çok beğendim yaa çok hoşuma gitti..
Yazdıklarına göre daha çok kremsi, temiz pudralı parfümlerden hoşlanıyorsun.. Buna göre öneri yapayımPeki bunun dışında önerebilceğin bi parfüm var mı ?
Aa evet Kenzo Amour nasıl aklıma gelmedi. Mis gibi sütlü vanilya kokusu. Cok temiz yumuşak.Yazdıklarına göre daha çok kremsi, temiz pudralı parfümlerden hoşlanıyorsun.. Buna göre öneri yapayım
Kenzo amour..yumuşak kremsi tarzda
Bulgari blv... temiz sabun kokusu gibi
Cacharel noa.. Buda hafif kremsi pudralı tarzda
Yazdıklarına göre daha çok kremsi, temiz pudralı parfümlerden hoşlanıyorsun.. Buna göre öneri yapayım
Kenzo amour..yumuşak kremsi tarzda
Bulgari blv... temiz sabun kokusu gibi
Cacharel noa.. Buda hafif kremsi pudralı tarzda
dolce gabbana the one, christian dior miss dior blooming bouquet, carolina herrera 212 sexy bunlarda güzel parfümleBunları da listeme ekledim çok teşekkür ederim kızlar inşallah aradığım parfümü bulurum bunların arasından