Arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 3 yıllık Evliyim bebek düşünüyoruz muayene için gittiğim doktordan kistlerim olduğunu öğrendim ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi Tekirdağ/Çorlu da oturuyorum doktor önerir misiniz
Arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 3 yıllık Evliyim bebek düşünüyoruz muayene için gittiğim doktordan kistlerim olduğunu öğrendim ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi Tekirdağ/Çorlu da oturuyorum doktor önerir misiniz
Bildiğim kadarıyla hiç bebeğin yoksa doktorlar kist ameliyatı tavsiye etmiyorlar ( sağ da 2 solda 1 olmak üzere 3 tane kistim var ) istanbul yakın bence bo konuda uzmanlaşmış bir hastaneye başvurmadan ameliyat olacam diye düşünme zeynep kamil veya çapa gibi araştırma hastaneleri eğitim amaçlı olduğundan seni kesip biçme hesabı yapmazlar. Ha illa ameliyat şartsa o zaman iyi bir cerrah araştırması yaparsın bence
Bende de kist vardı (çikolata)4sm boyutundaydı.ilac (doğum kontrol hapı) kullandım 1ay sonra devam etmedim.4,5 ay sonra yeniden doktora gittim yok dedi.gerçi kist zamani ağrilarim oluyordu şimdi olmuyor.