Yardım istiyorum....

hawwaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2011
26
0
36
Kocaeli
mrb meltem hanım .Herşey YaBancılşmayla başladı. doktora gittim beyin haritası çektirdim beynim ön kısmı yavaş arka kısmı hızlıymmış. hızlı bi düşünce yapısınına sahipmişim.alın kısmım yavaşmış ve bağlantısı kopukmuş. ama bu benim yaşadıklarımı açıklıo mu bilmıorum. yabancılşmalarımı daha once de yazdığım gbi erkek arkadasıma bile hiç olmamıs hbi bakıorum. ben geçmişi bbugunki hayatıma taşıyamıyorum sanki. 2 gun başka bi yerde kalıyorum sanki orda kalmadan onceki yaşamım yok gbi. geliorum biliorum ama hissizim özlemıorum kmseyi sevmorum da. sanki 23 yaşındayım 23 yıldır hiç yaşamamısım gbi. biri gelse aslınDe sen bu şehirde böle yaşıodun dese inanıcam. geçmişi htrlıorum ama bana ait gbi gelmıo. biri gelmiş hayatıı elimden almıs gtmıs. sevgilim vardı biliorum ama onda bos bos bakıorum sanki o deli gbi aşık kişi ben değilmişim gİbi . annem babam desen cok sinrli davranıorum. bunların temelinde ne olabilir sadce bi yaklaşımda bulunmanızı rica edicem. tedavimi ztn oluorum. YAA hatta bazen kendimi ayaklı cenaze gibi hissediorum. tek istediğim çekinmeden yorum yapmanız.

durumunu anlamadım yaşadıklarının beyinin ön ve arka kısmıyla mı alakalı psikolojik bir durum mu :S
yani fiziksel bir problem mi var ruhani bir problem mi var açıkcası anlamadım..
anlayanlar varsa anlatabilir mi :S

yaşadığımız bütün psikolojik sorunlar beyinle ilgili ztn psikoloji beyni engellıo beynimde kitle mtle bişey yok beyin haritasıyla teşhis konuo sadece. bunu doktorlar daha ii bilir

yani beyin dalgalarımız ruh halimize gore farklı manyetik dalga yayıo ve buda haritada cıkıo .depresyon kaygı okb hepsinin yeri var dalgası var haritda renkleri var herşey beyinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…