Bebek Beslenmesi yardım istiyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ilkem79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
46
1
96
Ankara
selaaam...benim 6 aylık bir bebeğim var.yaklaşık 1 aydır meyve suyu ve yoğurt veriyorum.sizler neyi nasıl veriyosnuz.açıkcası tecrübeli annelerden yardım istiyorum.

canım ben 4,5 aylık falan başladım meyve suyu ve yoğurda küçük küçük,5 aylıkkende kahvaltı ve sebze çorbalarına başladım..sabahları benimle beraber kahvaltı yapıyo kızım ilk önce peynir yumurta sarısı ve pekmez az az başladık hergün artırdık ama sakın bulamaç yapma hepsini ayrı ayrı verki ilerde zorluk çekmezsin hepsinin tadını bilsin.ben yanlızca bunları yedirdikten sonra bi kaçtane bebe bisküvisini sadece yarım tatlı kaşığı pekmezle veriyorum..arada mama biberon maması, öğlen sebze çorbası ilk önce patates havuç e pirinçle başladık daha sonra hergün bu karışıma değişik sebzeler kattık,arada meyve suyu yada püresi akşam muhallebi böyle devam ediyoruz işte,kızım şimdi yedi aylık yediğim herşeyden tattırıyorum onada.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…