• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım istıyorum

busraafeyza

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2017
3
0
6
33
Kızlar merhaba sızden yardım ıstıyorum benım gıbı bı durum yasayan varsa akıl verırse sevınırım.
Grıp oldum ve hastaneye gıttım ıgne vurdurdum calısıyorum ve ıse gıttım karnım agrıyordu sureklı tuvalete gıttım kahverengı bı leke gelmıs ama sonrasında daha olmadı sımdıde karın agrısından duramıyorum kasıklarıma ve belımede vuruyor.ewlıyım ve korunmuyorum grıp olmadan oncede karın agrım vardı.

Kızlar merhaba sızden yardım ıstıyorum benım gıbı bı durum yasayan varsa akıl verırse sevınırım.
Grıp oldum ve hastaneye gıttım ıgne vurdurdum calısıyorum ve ıse gıttım karnım agrıyordu sureklı tuvalete gıttım kahverengı bı leke gelmıs ama sonrasında daha olmadı sımdıde karın agrısından duramıyorum kasıklarıma ve belımede vuruyor.ewlıyım ve korunmuyorum grıp olmadan oncede karın agrım vardı.

Test yap eczaneden alip ... Ve adetin gecerse kan ver Canim Allah gonlune gore versin ilac icme suphe var sonucta sicak corba ic terle ... Keske korunmadigini soyleseydin igneden once betahcgne bakarlardi...

Back