• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım istiyorum. Yatak ve baza almayı düşünüyorum...

KIZANNE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2008
344
163
103
Merhaba Arkadaşlar

Evimize yakat almayı düşünüyoruz 180*200 boyutlarında alalım dedik tavsiye edeceğiniz bi model varmıdır benim için hem güzel hemen rahat hemde fiyatı makul olması gerekiyor ben ve eşim kiloluyuz bu nedenle nasıl bi model almamız gerek bilmiyorum MONDİ İSTİKBAL VE BELLONANIN ürünlerine baktım ve ordan bi kaç tane beğendim ama ginede kararsızım her zaman sık sık değiştirdiğimiz bi ürün değil sonuçta yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Merhaba Arkadaşlar

Evimize yakat almayı düşünüyoruz 180*200 boyutlarında alalım dedik tavsiye edeceğiniz bi model varmıdır benim için hem güzel hemen rahat hemde fiyatı makul olması gerekiyor ben ve eşim kiloluyuz bu nedenle nasıl bi model almamız gerek bilmiyorum MONDİ İSTİKBAL VE BELLONANIN ürünlerine baktım ve ordan bi kaç tane beğendim ama ginede kararsızım her zaman sık sık değiştirdiğimiz bi ürün değil sonuçta yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Canım bence yatak ne olursa olsun iyi bişey olmalı çünkü yaklaşık 8 saatimizi uyuyarak geçiriyoruz, sağlığa uygun bişey olması lazım diye düşünüyorum. Dediğin gibi sıksık değieşn bişi değil. Yataş tavsiye ediyorum kesinlikle. Öyle mobilya markalarının yataklarını pek sağlıklı bulmuyorum, yok vücuda göre şekil alan yatak bilmem nee fasa fiso geliyo. Biz evde yıllardır yataş kullanıyoruz hepimizin yatağı da tam ortapedik yataştır. Sanada tavsiye ederim cnm, istediğin her boyutu bulabilirsin.

Canım bence yatak ne olursa olsun iyi bişey olmalı çünkü yaklaşık 8 saatimizi uyuyarak geçiriyoruz, sağlığa uygun bişey olması lazım diye düşünüyorum. Dediğin gibi sıksık değieşn bişi değil. Yataş tavsiye ediyorum kesinlikle. Öyle mobilya markalarının yataklarını pek sağlıklı bulmuyorum, yok vücuda göre şekil alan yatak bilmem nee fasa fiso geliyo. Biz evde yıllardır yataş kullanıyoruz hepimizin yatağı da tam ortapedik yataştır. Sanada tavsiye ederim cnm, istediğin her boyutu bulabilirsin.

Eweet bende baktım yataşa ama fiyat bakımından biraz yüksek benim bütçeyi fazla zorluyor diğer yakatlarlada sanki kullanılan malzemeler aynıymış gibigeldi bana bakalım bu ay içinde alacam inşallah...:69::69::69::69::69:

kiloloyuz demişsiniz size çok yumuşak yatak gitmez gibi geldi bana.
bir yataşa istikbale falan uğrayın yatakları deneyin bi üstüne yatın uzanın bakın

bizim yatagimizda 180 X 200 boxspring aldik oyle adi burda ordismi ne bilmiyorum ama cok rahat ama biraz fiyati tuzlu tabi ama sonunda kadar deger

Konunuz, içeriğinden dolayı, "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" bölümüne taşınmıştır.
Sevgiler.

kiloloyuz demişsiniz size çok yumuşak yatak gitmez gibi geldi bana.
bir yataşa istikbale falan uğrayın yatakları deneyin bi üstüne yatın uzanın bakın

Canım en yakın zamanda mağzalarına gidip bakıcağım vakitim olmuyor birde izin günlerim genelde hafta sonunda olmasından dolayı gidemiyorum internetten bakıyorum ama tam emin olamadım... zaten bizde yumuşak bi yat istemiyoruz...

bizim yatagimizda 180 X 200 boxspring aldik oyle adi burda ordismi ne bilmiyorum ama cok rahat ama biraz fiyati tuzlu tabi ama sonunda kadar deger

Aslında bizim için fiyat ta çok önemli bakalım inşallah uygun bi fiyatata bulurum...

işbir yatak a da bakabılırsınız canım..
benım 160*200 yatagım..agustoasun 2009unda verdımız fiyat sadece 500tl bazasıyla bırlıkte.. çokta memnunum oyle soyleyeyım..

çok yumusak yatak kıloluyu bırakın normal kılodakı ınsanları bile bel fıtıgı yapabilecek kapasitede kötü sonuclar dogırabılır..
oyuzden çok sert olmayan yaylı yatakları tercih edin.. (dayımla yengem şuan bel fıtıgı bu yaysız yataktan dolayı)

Back
X