• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardım istiyorum syoss 8.4 karamel kumral mı 8.7 altın karamel mi?

whitegold

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
419
2
46
İstanbul
Bayanlar yardımınıza ihtiyacım var saçımı acil boyamam gerekiyor suan en son palette 8.0 bal köpüğü boyadım ama saçlarım fındık kabuğu görüntüsünde öyle çok açık renk değil bu boyaların 8.7 altın karamelini kampanya var diye almış bulundum 9.90 2 kutu kaçırmıyım dedim ama açık renk olucak galiba sizler hangisini tavsiye edersiniz yada içine azcık 6.0 koyu kumral karışdırıp boyasammı 7.6 kumral, altın kahve 6.7 güzel görünüyor saçımda o renk gibi zaten ama 6 no koyu olcak diyede korkdum syoss kullananların yorumlarını bekliyorum

Son düzenleme:
syoss'un altın karameli çok güzel bir renkti arkadaşımın saçında denemiştik.O da palette delüx serisinden altın toffie kullanıyordu renk akınca bunu denemiştik çok yakışmıştı parlak bir renkti.Bahsettiğiniz tüm renklerin içinde hafif kızıllık yani altın yansıması var 6'lı bir numara karıştırırsanız bence rengin kalitesini bozarsınız.En fazla 1 ton açık olur 8.7 ile.Ama ille de çok açılmasın derseniz benim tavsiyem 7.6 ile karıştırmanız olur en azından yakın bir ton.O da kızıl ve altın yansımalı bir kumral rengi çünki.

Son düzenleyen: Moderatör:
syoss'un altın karameli çok güzel bir renkti arkadaşımın saçında denemiştik.O da palette delüx serisinden altın toffie kullanıyordu renk akınca bunu denemiştik çok yakışmıştı parlak bir renkti.Bahsettiğiniz tüm renklerin içinde hafif kızıllık yani altın yansıması var 6'lı bir numara karıştırırsanız bence rengin kalitesini bozarsınız.En fazla 1 ton açık olur 8.7 ile.Ama ille de çok açılmasın derseniz benim tavsiyem 7.6 ile karıştırmanız olur en azından yakın bir ton.O da kızıl ve altın yansımalı bir kumral rengi çünki.

karışdırma konusunda cesaretimde yok aslında çünkü ne renk çıkıcağı hiç belli olmaz altın karamelin içindeki oksidana bakdım 6 lık yani rengi çok açmaz inş. tek boyayım bi önce ama forumda 8.4 boyanmış çokda yakışmış ebrusuyum arkadaşımıza o renk çok açık durmuyo altın karamele göre sanki en iyisi ben ya 7.6 kumral alıyım yada 8.4 kramel kumral alıyım kışında altın kahve 6.7 almak isdiyorum :23:

$syoss-farba-na-vlasy.jpg $7t243.jpg

sitesinde bakdım 8 no açık kumral sarı tarzında yansıma renkleri ise kafamı karışdırdı 7 no bakır diye geçiyo yani altın karamel 4 no ise mavi yazıyor bunu işde anlamadım karamel kumralda mavi renk ağırlıklı yansıma ise nasıl bişey çıkıyo ortaya akınca renk nasıl bir görünüm alıcak şaşırdım birde su durum var mavi kızıllığı önleyen boya diye biliyorum hatta mavi boya katanlar var ama daha bilgili arkadaşlar yazarsa çok sevinirim

İkiside çok güzel karar vermesi zor.. Karıştırsak nasıl bir renk çıkar acaba ?

Acaba syoss un 4.8 ile 8.4 ünü karıştırsam mı? Kumral Karamelle çikolata kahve nasıl olur acaba?

Back