Saç Rengi ve Saç Boyama yardım istiyorum sizlerden..

ficipi

...............
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
5.424
10
156
mrb ..
daha önce platin röflem vardı.
onun üzerine kumral boyamıştım uzun zaman oldu aktı gitti tabi,
akınca resmen sarılar cıktı ortaya..
dün gittim pallette 8-65 kahve köpüğü boyadım.
saçma bir renk oldu. hiç sevmedim..
kutusunda gözüktüğü gibi olmadı.doreli oldu hep..hiç de sevmem
neyse
şimdi soracagım şu;
ben saçımı açık kumral tonunda tekrar boyayıp, üzerine platin balyaj yaptırmak istiyorum.
daha dün sacımı boyadıgım için üzerine bu iki işlemi en kısa sürede ne zman yapmalıyım?
tşk..

canım önce boya saçını ama bikaç gün geçsin yani bakım falan yap ben 3 gün ara ile boyadım bişey olmadı saça göre değişir tabii ama balyaja gelince bir süre ara ver 2 hafta fln çünkü o işlem saçı yıpratıyor biliyorsun bu süre içindede bol bol bakım yap saçlarına.

özür dilerim platin balyaj yazmısım,röfle yazacaktım.....

tşk ederim. aslına bakarsan hemen yapmak istiyorum hafta sonuna kadar olacak şekilde..
ama korkuyorum..:18:

tşk ederim. aslına bakarsan hemen yapmak istiyorum hafta sonuna kadar olacak şekilde..
ama korkuyorum..:18:

canım ne zaman boyadın saçını en son bayrama kdr yetişmek istiyorsun anladığım kadarı ile röfle balyaj saçı çok yıpratır yaptırdıkdan sonra iyi bakım yap saçlarına

aynen..bayrama kadar olsun ıstıyorum.
dün boyadım canım en son.
şimdi açık kumral+platin röfle istiyorum.

bide şu an saçımda olan dorelikler kumral boyayınca kapanır mı?
ve de yaptırdıgım röfle işleminden sonra saç akmaya başlayınca acaba nasıl bir hal alır saçım:26:

zaten saçını daha önce açtırmışsın canım kötü bir renk olacağını sanmıyorum ben açtırdım simsiyaha boyadım sonra gidip tekrar açtırdım hiç bişey olmadı. küllü renge boyanırsa dorelik kapanır. daha önce sormuş olsaydın sana igora yada loreal majinal küllülerini önerirdim oda her yerde bulunmuyor ama istanbulda yasıyorsa eminönünde uygun fiyata alabilirsin. bir çok küllük renk denedim ama en güzelleri onlardı. ama saçının dinlenmesi şart bence sen bu röfle olayını ertele kuaföre sor derim genede ama güvenilir olması lazım tatlım. şu anda hani renk varsa onun küllü rengine boya dorelik kapansın

ist da yaşamıyorum cnm.
bana küllü kumral başka ne önerebilirsin boya,?

şu anda palette 8-65 kahve köpüğü var..

canım yaa kahve köpüğüne boyatırsan öyle olur tabii. ben onu kaçırmışım. valla küllü renkler kapatır onu küllü soyu sarıyla boyamıştı arkadaşım ondada kapanmıştı bak. küllü açık kumral ve açık kumralı karıştırarak boyadık doresiz koyu sarı bir renk olmuştu başka bir arkadaşım ve onun üstüne gidip balyaj attırdı çokta güzel oldu. turunculuk vardı ondada teyzeminde kızıldan dönme turunculuğu vardı oda palette küllü kahve yaptı çok güzeldi ama sana koyu gelir

tatlım röfle ve balyaja en uygun zemin kumralmış arkadaşım var burda kuaför markete giderken uğradım senin için sordum ona sordum öyle dedi heleki dorelik varsa platin rengine ekti eder dedi kumrala boyasın ve zemin hazırladın dedi valla bence en iyisi kumral

çokkk tşekkür ederim cnm.cok sagol.
o zaman kumral renk bir boya alayım..

palette 7-1 küllü kumral aldım.boyayacagım caydan sonra..umarım iyi sonuc alırım..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…