Yardım istiyorum lütfen kızımda bademcik geniz eti ve orta kulak.....

yELiiizz

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2007
634
4
arkadaşlar kızımda geniz eti var zaten bademcikleri de aşırı büyük ama fazla hasta olmaz ben ona saksı bitkisi muamelesi yapıyorum çünkü.....be yık keçi gribi oldu mahvolduk biz..dr orta kulakta svı var bi parça takılacak diyor sonra iyileşir vücut o şeyi atar sonra diyor ..ayrıca geniz etinide bademciğini de alalım diyorr ....napayım ben bilgisi olan yazsın nolurrr...::KK43:(((

arkadaşlar kızımda geniz eti var zaten bademcikleri de aşırı büyük ama fazla hasta olmaz ben ona saksı bitkisi muamelesi yapıyorum çünkü.....be yık keçi gribi oldu mahvolduk biz..dr orta kulakta svı var bi parça takılacak diyor sonra iyileşir vücut o şeyi atar sonra diyor ..ayrıca geniz etinide bademciğini de alalım diyorr ....napayım ben bilgisi olan yazsın nolurrr...::KK43:(((

merhaba yeliz,benim oğlumda 3 yaşında ameliyat oldu.çocuklarda geniz eti başlığının altına bakarsan göreceksin.kulağına tüp takıldı bademcikleri ve geniz eti alındı.kulakta sıvı birikmişse çökme oluyor ve bu sıvı alınmazsa zamanla kristalleşiyor.daha sonra tedavisi doğal olarak yanıt vermiyor ve işitme kaybına neden oluyor .onun için bir an evvel bu operasyonu olmasında fayda var.basit bir işlem ama tabi bademcikle birleşince birazcık zorlaşıyor.3-4 gün kadar boğazda ağrı yiyip içmede zorluk oluyo.bunlara kendinizi alıştırmalısınız.ama tabi bu tip ameliyatlar bir arada yapılıyor.dediğim gibi ilk 3 gün zorlanıcak sonra zaten düzelip rahatlıcak.sıvı gıdalarla ilk 1 hafta kadar besliceksiniz.yalnız geniz eti nüksedebiliyor.benim oğlumda nüksetti bizde bu cumartesi ameliyat olucaz hayırlısıyla.birde kulakta tekrar sıvı birikmiş zara çizik atıcak dr.umuz.bu sefer tüpe gerek yok dedi.şimdi 5,5 yaşında.kızınız kaç yaşında?

X