Hangı ıldesınız bılmıyorum ama , gezın dolaşın birlikte yapmaktan zevk aldıgınız şeylerı yapın ve mumkun mertebede eskı konuları açmamaya ozen gösterın...
cok sagol canım telde sürekli konusuyoruz aglıyo anlatıyorum ama ici yanıyobaşınız saolsun çok zor bir durum...
ilk önce konuşun bence içindekilerini döksün ağlasın...sonra sen ona ölümün heran herkesin başına gelebileceğini herşeyin Allah tan olduğunu falan anlat..
sonra sabah kahvaltıyı akşam yemeğini dışarda yiyin...genellikle kalabalık ortamlara gidin...
yok canım evlide degılım sevgılımde yok bende gezelim istiyorum ama akıl akıldan ustunmuş daha güzel fikirler cıkar die sizlere sormak ıstedimGüzel bir şehir turu planlayın. Birde kuaförden randevu alın birlikte bakım yaptırın. alışverişe çıkın. Evli misiniz bilmiyorum ama eğer sevgiliniz falan varsa o iki gün mümkünse görüşmeyin. Vaktinizi kuzeninizle geçirin. O dertleşmek isterse dinleyin ama siz eski konuları açmayın.
hmm ozaman cafe tarzı biyere gotureyimCanlı müzik için erken daha istemeyebilir daha cafe tarzı ortamlara gidin.
cok sagol canım telde sürekli konusuyoruz aglıyo anlatıyorum ama ici yanıyocanlı müzige gotureyim diyorum hareketli de calıyo duygusal da uzmek ıstemem onu
oda calısıyo bende canım hafta sonu tatilimiz var bitekahh kıyamam canım ya..bol bol dua edin..Rabbim sabır versin..
bencede duygusal şarkıda dalıp gider...kısa bir tatile gitseniz farklı şehir görün birlikte gezin...
yıllık izin aldığınızda mutlaka gidinoda calısıyo bende canım hafta sonu tatilimiz var bitek