Aşılama Yardım istiyorum kizlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bukili

papatya
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
989
117
Çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum kızlar. 2 yıldır uğraşıyoruz ama bebeğimiz olmuyo. Tüm tahlillerimi yaptırdım. Bişey çıkmadı. En son rahim filmi çektirdim. Çok zor geçti saçma sapan bi hastanede acay insanlar çekti ve o acıyı ağrıyı uzun süre üstünden atamadim neyse sonuç olarak sol tupum tıkalı çıktı. Bu ay tedavi için ankaraya gidicem. Aşılama istiyorum ama kararsizim acaba önce Laparoskopi mi olsam yoksa o zor durumu yaşamadan asilamayla şansımı mi denesem. Tabiki Dr un fikri önemli ama defalarca yanlış yonlendirildim onun için Dr a gitmeden bi fikrim olsun istiyorum. Tek tüple aşılama denemeli miyim sizce tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum şimdiden allah razı olsun

Yardım edecek kimse yokmu
Tatlim gecmis olsun .. benim 2 asilamam basarisiz.. bnde bir sorun yoktu esimin harektli sayisi biraz dusuk sadece bizde..benim fikrim tuplerin acik olmasi gerek diye biliyorum asilama icin.. ya biraz daha bekleyip tup deneyin yada acilma sansi varsa laprskopi dene.. bi arastir bakalim..gecmis olsun..Rabbim yardimcimiz olsun

Aslında benim eşimin değerleri de çok iyi değil ama Dr lar yeterli sayılır diyolar. Laparoskopi den çok korkuyorum bide bunyem aşırı hassas kaldiramam gibi geliyo. Sana da geçmiş olsun Allah şifa versin hepimize

Amin canim bana bir dr. Rahim filmi yerine direk laprskopi yapalim dedi uyuz oldum baska dr gittim rahim filmi cektrdim iyikide oyle yapmisim hic bi sorun cikmadi cunku..o dr. Bana esimin rahlilin gosterince senin normal yolla cok zor hamile kalman dedi...iste dr degistim ekim ve kasimda asilama yapti.. tutmadi ama cocuk sahibi olamazsin fln demedi.. 2 bucuk yil bitti korunmuyoruz 3bucuk yillik evliyim..sole bi durum var esimin tahlilinde morfoloji yok ona bakilmamis..ben simdi onu merak ediyorum..Hayrlisi Allahtan

Dr da çok önemli. Agizlarindan çıkacak bi lafa bakıyoruz ama bazen böyle yanlış yonlendiriyolar. Morfoloji de çok önemli inşaallah bi sorun cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…