• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım İstiyorum .. Kafam Karışık

Anelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
68
1
86
38
Ankara
Selam bayanlar,

Ben erkek arkadşımla anal yolla ilişkiye girdim temmuzun 26 sında ağustosun 10 adet olmam gerekiyordu ama olmayınca bende stres yaptım ve ayın 15'inde kan testi için doktora gittim doktora gittiğim gün adet oldum. Ama testmi yaptırdım sonucu sonra almaya gitmedim telefonda öğrendim ve hamile değilsin dediler. Bu ayda ayın 9'da tekrar adet oldum. Ama karnım şiş ve göğsümde özelliklede göğüs uçlarımda karıncalanma tarzı bişeyler oluyor. her 5dk. bir gibi. Karnımın şişliğini ramazan dolayısıyla diyorum. Ama göğsümüde düşnünce acaba hamilemiyim diyorum.. Kafamı sürekli bu düşünce ile dolaşıyorum. Bir daha kan testi yaptırsam mı diye düşünüyorum.. Ama bunada vaktim yok.. :uhm:

kan testi yapmışsın bir daha yaptırmana gerek yok.hamile kalınca en az 3-4 ay sonra karın şişmieye başlar zaten.

onu bilemeyeceğim doktora görün o zaman.

benim göğüslerim hemen şişmedi çünkü . bu tarz bir belirti de olmadı

allaaaa allaaaa
google amcaya gebelik testi yazınca ilk kk mı çıkıyor ben anlamadım.
sevişen buraya koşuyor gebe miyim diye.CADIARZU
yumurtalıklar vajen yolundadır...
ters ilişkiyle hamile kalınmaz.

nickinizi de çok sevdim.
konula uyumlu.
ben de orelim
vereliniortak

allaaaa allaaaa

nickinizi de çok sevdim.
konula uyumlu.
ben de orelim
vereliniortak

Bende hardi hehe
bend emerak ediyim google amcaya yazınca kk çıkıyor heral.
Yoksa imkanı yok yani
birgünde bukadar çok anal ilşkiye giren üstelik saat daha 13,30.
bilmiyim olabilermi olabilir.kaydirigubbakcemile2

Ya Allah aşkına biri bana Mazlumu getirsin yada Boğaz köprüsünü Ankaraya getirin. İntihar etcem akannehir

allaaaa allaaaa

nickinizi de çok sevdim.
konula uyumlu.
ben de orelim
vereliniortak

Gülmiycem, hayır gülmiycem, asla gülmiycem, söz verdim bir kere gülmemem lazım

Ay dayanamiyciim ama:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Konuda dalga gececek arkadaşlar yorum yazmasın sizden böle bişey beklemiyorum-. Kendinizi çok bilgimi zanediyorsunuz okduk bişeyleri içimizi rahatlatacak birşey duymak.. Eğlenecekseniz kendinize konu açın saçma laflarla burayı doldurmayın.. Zeki bayanlar... :olmaz: kötükedihüso

Google amcaya yaz bakalım anal ilşki ile gebe kalınıyomu??
Konuyu açıyorsunuz elbette yorum yapma hakkımız var
Ayrıca üstüme alınıyım,anal ilşki ile hamile kalınmıyacağını bilecek kadar zekiyim...

Konuda dalga gececek arkadaşlar yorum yazmasın sizden böle bişey beklemiyorum-. Kendinizi çok bilgimi zanediyorsunuz okduk bişeyleri içimizi rahatlatacak birşey duymak.. Eğlenecekseniz kendinize konu açın saçma laflarla burayı doldurmayın.. Zeki bayanlar... :olmaz: kötükedihüso

anal yolla hele ki o kadar test yaptıktan sonra hamile olunmayacağını bilecek kadar zekiyim..
madem hamile kalmaktan o kadar korkuyorum önlemimi almadan sevişmemeyi düşünecek kadar zekiyim..
hee hamilelik şüphem varsa da buraya değil negatif çıkan teste itibar edecek kadar zekiyim..
:delphin:

Açtım baktık herhalde sizde okuyun...

Erkeğin kadının makatına boşalması ile, gebelik oluşamaz. Gebelik için, kadın ve erkek üreme hücrelerinin, kadın iç cinsel organlarında, rahim ve tubalarda buluşmaları, kadın yumurtasının döllenmesi gereklidir.

Kadında, makat ve barsaklarla, iç cinsel organlar arasında geçiş olmadığı için, meni içindeki erkek üreme hücreleri, kadın yumurtasına ulaşamaz, döllenme ve gebelik de oluşamaz!!!

Yeterli Kanımca:delphin:

He birde sana tavsiye bak google amca diyorki:
Anal cinsel birleşmeyi izleyen vajinal girişin en önemli sakıncası ise, dışkıdaki mikropların kadın cinsel organlarına taşınmasıdır
Mazallah Analim..

Erkeğin kadının makatına boşalması ile, gebelik oluşamaz. Gebelik için, kadın ve erkek üreme hücrelerinin, kadın iç cinsel organlarında, rahim ve tubalarda buluşmaları, kadın yumurtasının döllenmesi gereklidir.

Kadında, makat ve barsaklarla, iç cinsel organlar arasında geçiş olmadığı için, meni içindeki erkek üreme hücreleri, kadın yumurtasına ulaşamaz, döllenme ve gebelik de oluşamaz!!!

Yeterli Kanımca:delphin:

kendini çok mu bilgili zannediyorsun barzey, hııı
konu sahibi okumuş zaten bunları allaaa allaaaa:mymeka:
olsun o gene de senin ağzından duymak istemiş..

neyse istenmediğim yerde durmam gidiiim ben mafoldumben

kendini çok mu bilgili zannediyorsun barzey, hııı
konu sahibi okumuş zaten bunları allaaa allaaaa:mymeka:
olsun o gene de senin ağzından duymak istemiş..

neyse istenmediğim yerde durmam gidiiim ben mafoldumben

Analim Aydınlandığına benimde ne kadar zeki olduğumu ispatladıkdan sonra
Bende Gidem durmam artık buralarda
oje süricimm püfff:delphin:

Sevgili Anelim, anal ilişkiyle hamile kalınmayacağını bilmediğinize göre bizden daha fazla bilgil olduğunuz söylenemez.:delphin:

Back