• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım istiyorum: Ankara'da Güvenilir Lazer

bonette

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
6
1
1
30
Merhaba hanımlar, Ankara'da yeniyim ve lazer epilasyon yaptırabileceğim güvenilir bir poliklinik veya özel hastane arıyorum. Çayyolu'nda bi merkezi arkadaşım tavsiye etti ama benim için çok uzak. Kızılay, Tunalı veya Bahçeli civarında bir klinikte lazer yaptıran ve memnun kalan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

Her türlü yardım kabulümdür ama özellikle seansları bitip üzerinden zaman geçen ve memnun olanlar yazarsa çok çok mutlu olurum.

tunalıda mavi ışık var . oraya sakın gitme. tüm güler yüz ve hizmet parayı alana kadar. kazıklanman da cabası.
benim bi kaç seansım kaldı. sonra tunalıdaki epizone a geçiş yapıcam. orası daha ilgili ve kesin çözümlü. arkadaşım önerdi .

Kızılay'da esmerlife diye bi yere arkadaşım gidiyor ve çok memnun

Merhaba hanımlar, Ankara'da yeniyim ve lazer epilasyon yaptırabileceğim güvenilir bir poliklinik veya özel hastane arıyorum. Çayyolu'nda bi merkezi arkadaşım tavsiye etti ama benim için çok uzak. Kızılay, Tunalı veya Bahçeli civarında bir klinikte lazer yaptıran ve memnun kalan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

Her türlü yardım kabulümdür ama özellikle seansları bitip üzerinden zaman geçen ve memnun olanlar yazarsa çok çok mutlu olurum.
Özel Clnc Medilife a gidiyorum memnunum ben çoğu bölgem bitti gidip deneme atışı da yaptırabilirsiniz bende böyle başlamıştım.

Back