• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim -> Iltihap Sökücü

tencere_tava

__ hersey senin icin __
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
286
1
96
Karabük
Merhaba Kizlar ..

Arkadaslar daha doktora gitmedim ama 3-4 ay icinde gidicem ALLAH izin verirse ..
emin degilim ama sanki sol yumurtaligim iltihaplanmis gibi .. agiryor ..

Neden böyle agrilar var bilmiyorum .. bekarken böylede evlenince ne olcak bakalim .. :1no2:

ve ben bunu doktora gidene kadar DOGAL yöntemle iltihapin gitmesini istiyorum ..
(ne biliyim cay falan)

Arkadaslar bu konuda bilginiz var mi ve yumurtalikta iltihap olmasi tehlikeli mi?

Simiden Cok Tesekkür Ediyorum Cevaplariniz Icin .. !!!

dur bakalılm hele bi doktora gitde sonra endişelen hayatım..

bildiğim kadarı ile iltihap tıkanıklığa sebep olabiliyor ama hepsinde olurmu bilmem..sanmıyorumda...ilaçla düzelmeyen yahut geç kalınmışlarda olabilir...tıkanıklıktada laparoskopi ile açma işlemi oluyor..

önce doktora git bence..böyle düşünmekle olmaz..bende sen gibi sanmıştım ama hiç bişey çıkmadı yumurtalıklarımda filan...

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...buhari-hamile-kalanlar-deneyenler-buraya.html

canım bu link belki sana yardımcı olabilir...
burda tüplerin açılmasına ve iltihapın geçmesine yardımcı olan maydonozlu süt buharı var..

ama ilk önce kontrol amaçlı doktora gitmen lazım..
bunda stres yapılacak yada korkulacak birşey yok..
hatta doktor kontorollerini alışkanlık haline bile getirmen lazım
geçmiş olsun...
...

bence de önce doktora gıt canım çunku boyle ağrılar karıştırılabılıyor yanı gecırdığın bı ıdrar yolu iltihabı ya da enfeksıyonu da aynı şekılde ağrıya sebep olur bu yuzden yumurtalık iltihabıyla çok karıştıranlar var

Back
X