YARDIM!!! İlişkiden sonra pembe akıntı????

kristaloda

kristalize
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2010
6
0
86
Diğer
Evliliğimin 6.ayındayım ve adetime henüz birbuçuk hafta varken ilişkiden sonra pembe bir akıntı geldi. Hiç sanmıyorum ama hala kızlık zarı kanaması falan olabilirmi diye de düşünmeden edemiyorum. Nette biraz dolaştım bir cevaba ulaşamadım.Acaba hamile olabilirmiyim düşüncesiyle test kullandım ama test sanırım bozuktu hiç bişi anlaşılmadı. Bir fikri olan varmı acaba???? bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

ılk gun kızlık zarından kanaman olmadımı ?
buyuk ıhtımal tahrıs olmustur canım

iliski sirasinda agri da oluyor mu?

aklima rahim agzi yarasi geldi. agri olmasi sart degil tabiki. rahim agzi yarasi olan kadinlarda iliski sanrasi hafif kanama olur penis yaraya dokundugu icin. 6 aylik evliymissiniz kizlik zariniz olamaz bence. ufak bir tahrislik de soz konusu olabilir ama onun disariya yakin bir yerde olmasi beklenir. bence siz bir jinekologa gidin..zaten 6 aydir hic gitmediyseniz vakti gelmis ozellikle ilk cinsel iliskiden sonra...

canım meraklanma ama bem aynı şikayetle gittim rahim ağzımda yara çıktı smear testi oldum çok şükür temiz geldi doktoruna bir görün istersen

canım meraklanma ama bem aynı şikayetle gittim rahim ağzımda yara çıktı smear testi oldum çok şükür temiz geldi doktoruna bir görün istersen

Aslında bu tür yazılara nette çok rastladım ama yara olması için pembe akıntıdan ziyade kan görülmesi gerektiği üzerinde duruluyordu. Sizde sıklıkla mı oluyordu yoksa süregelen bişeymiydi ?
Benim altı aydır bir kez başıma geldi bu olay ve aslında evlendikten sonra jinekoloğa da gittim çünkü kızlık zarım kalınmış ilk başlarda çok kanamam olmuştu. Şimdi iyimser olmaya çalışıyorum üstelik geçici olarak yurt dışındayım burda bir doktora gitmeyide pek göze alamadım. Ama hamilelikle bir bağlantısı olur diyen olmadı aranızda tekrarlarsa bir dr şart artık ... :çok üzgünüm:
Yorumlayan arkadaşlara teşekkürler... :sm_cool:

Sonuc ne oldu hamilemisin

Oluyor canım gebelikde de oluyor bende oldu pembe akıntı ilişki sonrası oldu sonra oğluma gebeymisim öğrendim

Daha d9grusu tam adet olmadim tuvalette peceteye koyu leke geldi. Hislerim adet olcak gibi. Az once yine baktim camasirim lekelenmemis. Peceteye cok acil renkli leke geldi. Idrar testinde cikmadi.adet mi basliyo acaba

Daha d9grusu tam adet olmadim tuvalette peceteye koyu leke geldi. Hislerim adet olcak gibi. Az once yine baktim camasirim lekelenmemis. Peceteye cok acil renkli leke geldi. Idrar testinde cikmadi.adet mi basliyo acaba
Adetin geçmesini bekleyin hamilelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine benzer inşallah vardır bebisiniz allah herkesin gönlünden geçeni versin benim bir hafta geçmişti dk gittiğimde 5 haftalikti

Adetin geçmesini bekleyin hamilelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine benzer inşallah vardır bebisiniz allah herkesin gönlünden geçeni versin benim bir hafta geçmişti dk gittiğimde 5 haftalikti

Sizin kac gun oncesindeki iliskide leke geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…