- Konu Sahibi kristaloda
-
canım meraklanma ama bem aynı şikayetle gittim rahim ağzımda yara çıktı smear testi oldum çok şükür temiz geldi doktoruna bir görün istersen
Evliliğimin 6.ayındayım ve adetime henüz birbuçuk hafta varken ilişkiden sonra pembe bir akıntı geldi. Hiç sanmıyorum ama hala kızlık zarı kanaması falan olabilirmi diye de düşünmeden edemiyorum. Nette biraz dolaştım bir cevaba ulaşamadım.Acaba hamile olabilirmiyim düşüncesiyle test kullandım ama test sanırım bozuktu hiç bişi anlaşılmadı. Bir fikri olan varmı acaba???? bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
canım meraklanma ama bem aynı şikayetle gittim rahim ağzımda yara çıktı smear testi oldum çok şükür temiz geldi doktoruna bir görün istersen
Yerleşme kanaması olabilir gebelik olabilir doktora gittinizmi
Oluyor canım gebelikde de oluyor bende oldu pembe akıntı ilişki sonrası oldu sonra oğluma gebeymisim öğrendimAyy ben de aynini yaşadim . Bebek istiyorum yerlesme kanamasi olur mu ki
Oluyor canım gebelikde de oluyor bende oldu pembe akıntı ilişki sonrası oldu sonra oğluma gebeymisim öğrendim
Adetin geçmesini bekleyin hamilelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine benzer inşallah vardır bebisiniz allah herkesin gönlünden geçeni versin benim bir hafta geçmişti dk gittiğimde 5 haftaliktiDaha d9grusu tam adet olmadim tuvalette peceteye koyu leke geldi. Hislerim adet olcak gibi. Az once yine baktim camasirim lekelenmemis. Peceteye cok acil renkli leke geldi. Idrar testinde cikmadi.adet mi basliyo acaba
Adetin geçmesini bekleyin hamilelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine benzer inşallah vardır bebisiniz allah herkesin gönlünden geçeni versin benim bir hafta geçmişti dk gittiğimde 5 haftalikti
Adetin geçmesini bekleyin hamilelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine benzer inşallah vardır bebisiniz allah herkesin gönlünden geçeni versin benim bir hafta geçmişti dk gittiğimde 5 haftalikti
Bu on beş önce oldu anlam verememistim bende adetim geçti bir hafta doktora gittiğimde 5 haftalikdiLeke adetten kac gun once geldi sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?