- 6 Mayıs 2015
- 286
- 95
- 48
- 40
- Konu Sahibi selmanehirselma
-
Karnımda ağrı var adet olcakmışım gibi emin olamadım cevap verdiğin için tşk ederim2 çizgi görünüyor hayırlı olsun.
Hayırlı olsun Cnm
Pazartesi bi kan tahlili yaptırım hafta sonu şimdi artık pazartesi kadar bekliyecembence hamilesin canım :) tebrik ederim. hemen gidip kan tahlili yaptır net olsun. için rahat etsin
benımde hayla agrıyo sa0nkı adet olacakmısım gıbı korkma bişey olmaz inşallah bu arada hayırlı olsunKarnımda ağrı var adet olcakmışım gibi emin olamadım cevap verdiğin için tşk ederim
Adetin kaç gün geçmişti canımBenımde oyle cıktı ertesı gun kann testı yaptım 94 cıktı pazartesıyı beklıyom
10 ekimSon adet tarıhın nezaman
3 kasımda afet olmam geriyordu yaptım öğle çıktı hiç günüm geçmeden yaptımAdetin kaç gün geçmişti canım
ozaman erken dollenmiştır10 ekim
Sabırlıyım ben beklerim bide ilk hamileliğim değil 1 kızım var ilk gebelik olsa belki bende bekliyemezdimözelerin acilinde yaptırsana 2 saatte çıkıyor nasıl dayanacan pazartesiye kadar dikkat et bu arada kendine
hic yumurtalık takıbı falan yaptınmıSabırlıyım ben beklerim bide ilk hamileliğim değil 1 kızım var ilk gebelik olsa belki bende bekliyemezdim
Evet yaptım netten yumurtlama günlerime baktım o günlerde ilişkiye girdik ama eczanede alınanlar varmİş onu kullanmadım hiçhic yumurtalık takıbı falan yaptınmı
4gun gecmiştıAdetin kaç gün geçmişti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?