yardım Hamile olan olmayan arkadaşlar

BBBeti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
514
205
53
1 ay önce 3 aylık gebeydim kalbi durdu karnımda suni sancı ve kürtaj oldum arkadaşlar fakat kürtajdan 23 gün sonra adet oldum ( adet olmadan yani kürtajdan 20 gün sonra gitiğmde doktora bana korunma dedi temiz dedi herşey o hafta korunmadık eşimle ve 3 gün sonra adet oldum ben aynu hastanede başka doktora gittim bu seferde bana korun dedi yok öyle bişey dedi şimdide adetim biteli 8 10 gün falan oldu işte kasıklarım ağrıyo ve çok hassasım adet olcak gibi hissediyorum herşeyi de geçtim stresten vücudumda alerji gibi kızarıklar çıkmıştı doktor hap verdi onu içiyorum (( napıcağımu bilmiyorum yarın kan versem belli olur mu olmaz mı anlamadım ilacı içmezsemde olmaz nası arada kaldım anlatamam(( şimdiden tşk ilginize

Basın sağ olsun..

Hangi doktorunun lafını dınledın peki?

Korundun mu?korunmadın mı?

Korunmadıysan onune gelen ilacı içme..

Adet olmuşsun zaten adetten hemen sonra 8-10 gunde belli olmaz adet tarihinin üzerinden 1ay geçmesi lazim.

Basın sağ olsun..

Hangi doktorunun lafını dınledın peki?

Korundun mu?korunmadın mı?

Korunmadıysan onune gelen ilacı içme..
Sadece o ara korunmadık 3 4 gün ama benden yumurtlama dönemindeki akıntı gelmişti o an yumurtladıysam diyorum yani tutar mu

Adet olmuşsun zaten adetten hemen sonra 8-10 gunde belli olmaz adet tarihinin üzerinden 1ay geçmesi lazim.
İlaç içiyorum diye korkuyorum yani o ara yumurtlama dönemim olabilme ihtimali olabilir mi çünkü adetlerim düzensizdi benim

İlaç içiyorum diye korkuyorum yani o ara yumurtlama dönemim olabilme ihtimali olabilir mi çünkü adetlerim düzensizdi benim
Iyi de canim zaten 3 gün sonra adet olmuşsun.Simdide âdetin biteli 8-10 gün olmuş hamile olacağını sanmam.Bilimsel olarak olmaz.Lakin Allahin takdiri belli olmaz.Kaybin için üzüldüm sabir diliyorum.

Iyi de canim zaten 3 gün sonra adet olmuşsun.Simdide âdetin biteli 8-10 gün olmuş hamile olacağını sanmam.Bilimsel olarak olmaz.Lakin Allahin takdiri belli olmaz.Kaybin için üzüldüm sabir diliyorum.
Konu taşınmıştır falan diyor nedemek oluyo bilginiz var mı

Su an hamile değilsindir büyük bi ihtimal. O adet olacakmış gibi olan belirtiler ovulasyon döneminde olduğun için olabilir. Daha adetinden 8-10 gün geçmiş çünkü.

Ben de 7 haftalıkken bebegimin kalp atışı olmadığı için ilaçla düşük yapmak zorunda kaldım. Devlet hastanesindeki dr 3-4 ay korunun dedi, özeldeki hic gerek yok biz korunmayı önermiyoruz bile dedi. Biz de korunmadık. Düşükten 28 gün sonra adet oldum sonraki ay hamile olduğumu öğrendim çok şükür bir sıkıntım yok hamilelikle ilgili. Eğer tekrar gebelik dusunuyorsan ben de korunma bu ayı iyi değerlendirin derim. Gönlünce olsun herşey.

İçimi hem rahatlattın hem üzüldüm eğer yhmutlama dönemimsee geçti bu ay desene adetim düzensiz benm nezaman yumrtlarm belli deil bugün hafif ağrıdı geçti kasıklarım
Çok geçmişolsun sizede
Tşk ederim bende şuaan ilaç içiyorum diye korunmak zorundayım 10 gün falan daha zaten bırakmıştık korunmayı ama 3 4 gün işte daha sonra kadın korkuttu korumazsanz bidaha yaşarsın aynı şeyi dedi bana inşş rabim bana ve bekleyen herkese nasip eder Allahım sağlıklı bir şekilde
Olanlarında tamamına erdirsin inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…