Yardım!.... Hamile miyim...

ruzgaryeli

Guru
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
250
451
303
Günaydın.... uzun zamandır forumu takip ediyorum ama bugün aranıza katılmak kısmetmiş... 15 aylık evliyim ve 14 aydır bebek istiyoruz... 26 günde bir adet görüyorum... Evlendiğimden beri 2 kez 4 gün gecikti bir kezde 5 gün erken geldi... Bunun haricinde adetlerim düzenli... Haziran 18'de adet oldum. Daha sonra 14 temmuzda kahve akıntı gelmeye başlatı... Bu akıntılar 17 temmuz'a kadar sürdü.. 17 temmuzda adetim başladı 2 gün sürdü sürmedi ki 3 ped dolmamıştır... 18 temmuz akşamı yine kahve akıntı geldi ve adetim 19 temmuzda bitmişti... Normalde 5 gün sürer adetim... Heralde sıcaktandır diye düşündüm... 3 gün önce göğüs uçlarım acımaya ve göğüslerim şişmeye başladı... Bir sonraki adetime daha çok var... Normalde adetten 5 gün önce göğsüm şişer... Ama bu seferki farklı bir ağrı... Göğüs uç bölgesi zonkluyor... Yüz üstü yatamıyorum... Eşimi umutlandırmak istemiyorum... 14 aydır her ay bir hüsran... Ve dün gece eşimle birlikte olurken çok afedersiniz pembe akıntı geldi... Eşim ilişkiyi kesti... Ne olduğunu anlamadım.. Ağrı yada kanama olmadı gece... Ancak bu sabah hafif bir ağrı oldu karnımda... Şuan iyiyim ama ne olduğunu çözemiyorum.. Çok uzun yazdım arkadaşlar ama yol göstericek birine çok ihtiyacım var...

ben bu ay hamile olduğumu öğrendim normalde adetten 1-2 gun once başlayan kasık ağrılarım 10 gun omce oldu benim belirtim de oydu yani
kısmet ya hamile olsabilirsin ama bence bekle benim gibi adet gunu gidip test yaqptırma değerim dusuk çıktı başta çok stres yaşadım inaşşalh hamilesndir

Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin. İnşallah hamileyimdir...

Bana hamileymişin gibi geldi ama çünkü ben de öyle olmuştum göğüslermn üzerine yatamıyordum giysim değse acıyordu ama şu akıntı sebebini çözemedim . Rabbim sağlıklı sorunsuz hamilelik nasip etsin bu arada stres yapma canım

canım öncelikle aramıza hosgeldin.bende hamile kaldığımda göğüs şişkinliği yasadım acı olabilyodu.bel ağrısı karın ağrısı bunlar bir belirti olabilir inşallah hamilesindir.ama daha cok basındasın her gelen adette olamadı psikolojisiyle kendini yıpratma biraz bekle daha sonra kan testi yaptır en kesin sonuç kan testi oluyo cünkü.hayırlısı olsun insallah güzel haberini alırızzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…