Sünnet YARDIM fotoğraf slaytı yapıcam slaytta koymak için şarkı önerileriniz

cbbk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
116
1
96
İstanbul
sünnet düğünümüzde oğlumuzun fotoğraflarında oluşan bir slayt hazırlatıcaz ama arkada çalacak müzikte yardımınıza ihtiyacım var aslında kayahan ipek açarın ninni şarkısı var aklımda ama değişik fikirler istiyorum ve hareketli bir şarkı olabilir ninni duygusal çünkü ne demişler bir elin nesi var kadınlar kulübünün sesi varrrr:))

Canim dedigin sarki cok uygun ayrica Ipek Acar ''Cennet Kokulum'' u cocuk slaytlarinda kullaniyorlar,

eziginin günlüğü ebruli süper bişey kardeşim ilk okuldayken öğretmeni yıl sonu gösterisinde layt yapmıştı bu şarkıyı onda kullanmış o zaman keşfetim eğlenceli ve süper bişey bence ..

sunnet cocugu kac yasında
nasıl bır ortamda yapacaksınız
slaytı davetlıler ıcın mı yoksa oglunuzun ve arkadaslarının anısı adına mı yapacaksınız
bu gıbı krıterler onemlı muzık secımı konusunda

ben sahsen dugun ortamında duygusal ve nınnı tarzında muzıkten zıyade
hareketlı genclerı harekete gecırecek
buyuklerı kıpır kıpır guldurecek bır muzık secerdım
bu davetlılerın ve sızın muzık anlayısınıza gore de degısır tabıı
kımının bulundugu ortama mehter marsı yakısırken
kımınde shakıra waka waka super oluyor

düğün ortamında yayınlanacak mesela neşeli bir müzik hababam sınıfı fon müziği gibi :)

mircan kaya bir nin sölüyo atem tutem ben seni şekere katem ben seni akşam baben gelende oy önüne atem ben seni oda çok tatlı bi ninni onuda bi dinle

kız çocuğum olsaydı bu şarkı cuk otururdu ..neden erkek çocuklara şarkı yapmamışlarki

ezginin günlüğü ebruliyi dinledinmi beğenmedin mi ?

güzelmiş gerçekten ..ama ben şarkı cuk otursun istiyorum mesela,.... benim oğlum.. canım oğlum ...bilmemne diye falan diye bir şarkı olsun istiyorum..bir süre daha arayayım bakayım...yinede teşekkür ederim..pipiriklimliyim biraz yanlış anlama lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…