yardim' EMZikkk SORUNU' hangi markayı kullanmaliyim ??

kar-delen41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
19
8
32
Merhaba arkadaşlar bnm 50 günlük bebeğime emzik alicm fakat nasil ve hangi marka almaliyim .. Yardimlariniza ihtiyacım var

Nuk sarı uçlu emziği kesinlikle öneririm bebepim 3 aylık bu zamana kadar 15 tane emzik almışımdır hiç birini emmedi. Geçen hafta bi de nuk alim emmez ama dedim bunu emdi. Eğer bebeğiniz emziği kabul ediyorsa da avent freeflow emzik var daha sağlıklı ve ergonomiik

ben de chicco aldim basta ama emmedi. sonra dusundim ucuz olsun dedim o ki sik sik sik alinana bisey o yuzsen wee aldim alisti

Nuk kaucuklu emzık canm ınsallah tutar benm kızım bunu 3.ayında zorla tuttu 6.ayında bıraktı emzık cok buyk yardımcı

Merhaba arkadaşlar bnm 50 günlük bebeğime emzik alicm fakat nasil ve hangi marka almaliyim .. Yardimlariniza ihtiyacım var
BEN HEP chicco KULLANDIM CNM. BU KAĞUÇUK OOLANLAR VAR YA EMDİKÇE DE BÜYÜYOR. DEFORMA OLUNCA DEĞİŞTİRİYORDUM. AMA RTIK BIRAKTIK BİZ ABİ OLDUK:)

Benim oğlum piyasadaki bi çok emziği almadı.bi arkadaşım piyasada olmayan netten satışının yapıldığı bi emzik tavsiye etti.Almaz ya bi deniim dedim.İi ki denemişim aldıEmziği instagramdan almıştım.mildnduck adlı bi kullanıcı.mam marka emzik satışı yapıo.piyasadakileri tutmazsa denemenizi tavsiye ederim.çünkü emzik almayan bebeklerîn %80 i alıyomuş bu emziği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…